Download / Dosya Paylaşım
Sıcağı Sıcağına - Psikopat Bir Millet Olmamızın Altında Yatan Neden
Sıcağı Sıcağına - Psikopat Bir Millet Olmamızın Altında Yatan Neden
-
güzel diyenler ne içiyor lan 10 dakka izledim hayattan soğudum. iyi ki o yıllarda izlememişim. sadettin teksoydan başka reality izlemişliğim yoktur çok şükür.
-
Küçükken korkardım gene de izlerdim.
-
RTUK mahvetti bizim televizyonlarımızı. Sıcağı sıcağına gibi kral programlar, huysuz virjinler gitti. Kemal sunalın Eşoğlu eşşek lafı bile sansürlendir. İtoğlu itl afı bile sansürlendi. Ancak ;
Yok yaprak fökümü yok küçük sırlar yok medcezir diye o kuzenini o arkadaşının arkadaşını, yok amcasının kızını siken sikene diziler sansürlenmedi.
Herşeyimiz kolpa amk.
-
Kamyonun ezdiği çocuğu Murat 124'ün bagajına koyup morga götürdüler.Vay amk.
-
DrKill bunu yazdı
RTUK mahvetti bizim televizyonlarımızı. Sıcağı sıcağına gibi kral programlar, huysuz virjinler gitti. Kemal sunalın Eşoğlu eşşek lafı bile sansürlendir. İtoğlu itl afı bile sansürlendi. Ancak ;
Yok yaprak fökümü yok küçük sırlar yok medcezir diye o kuzenini o arkadaşının arkadaşını, yok amcasının kızını siken sikene diziler sansürlenmedi.
Herşeyimiz kolpa amk.
naha bura barnak basarım hocam uygulamada problem var.
-
DrKill bunu yazdı
Herşeyimiz kolpa amk.
Alıntı yapılır..
-
Gel de dövme :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZEso_ViPxQg
TaRuZ tarafından 19/Mar/14 16:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Kurtlar vadisi.
-
hakketen bizim programlar en kral ogrish sitesine taş çıkartırmış şu saniyelere bakın
22:55
31.40
xxkomandoxx1 tarafından 19/Mar/14 17:01 tarihinde düzenlenmiştir -
yok bu amına kodumun şeyi kesin bir proje falandı bu dayanılacak bir şey değil çünkü.