folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sıcak Fırsat : Teclast X80h - Android Ve Windows 8.1 Çift İşletim Sistemli Tablet 119 $

Sıcak Fırsat : Teclast X80h - Android Ve Windows 8.1 Çift İşletim Sistemli Tablet 119 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Beyler burada ne yazıyor ? :

http://www.banggood.com/forum-topic-38943.html

Doğru anladıysam eleman ürün bilgilerini başka bir model ile karıştırmış. 

Hayır. 10.6 inclik sürümü varmış bunun. Onun özelliklerini yanlış yazmışlar. Senin bahsettiğin 8"lik sürümü değil.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İşin acayip tarafı kimse Android ile video çekmemiş internette. Killandim açıkçası. Bilgilerin doğru olduğunu, Android ve Windows işletim sistemine sahip olup olmadığını birisi İngilizce çeviri yapabilir mi ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

iki sistemi boot eden zımbırtıda bir hata olursa ömür billah sistem kuramazsın buna .

hadi win8 de onarım yaparsında çökerse nasıl kurulum yapılablir onu düşünüyorum.

kendine göre bir bios bulunuyormu acaba :S

yoksa win8 içinde boot edilerek çalışan android gibi bir sistemmi yapmışlar :/

usb flaş yada usb cd rom takılıp win7 kurulurmu merak ediyorum. 

işyerim duruyor olsaydı hemen alıp incelemeye başlardım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

iki sistemi boot eden zımbırtıda bir hata olursa ömür billah sistem kuramazsın buna .

hadi win8 de onarım yaparsında çökerse nasıl kurulum yapılablir onu düşünüyorum.

kendine göre bir bios bulunuyormu acaba :S

yoksa win8 içinde boot edilerek çalışan android gibi bir sistemmi yapmışlar :/

usb flaş yada usb cd rom takılıp win7 kurulurmu merak ediyorum. 

işyerim duruyor olsaydı hemen alıp incelemeye başlardım.

kısa bi araştırma yaptım, bir diğer dual os modelde windows için bios, w8 to android ve android to w8 boost dosyaları var nette. Ama nasıl işlerler bilemiyorum. 

xpa da birisi konu açmış, nasıldır alan var mı falan diye. Ben aldım diyenlerin hepsi cevap yazalı 1-2 gün olmuş daha. Sanırım ürün ilk sadece w8 ile çıktı, sonraki partilerde dual os yaptılar.

http://forum.xda-developers.com/windows-8-rt/general/teclast-x80h-8-dual-os-chinese-tablet-t2996314/post58022607#post58022607

bu da resmi sitesinden

http://www.teclast.com/en/zt/X80h/ 

!gps yokmuş.

düzenleme : Expected restock on 16th January 2015 (tahmini stoklara girme tarihi : 16 ocak :/)

madrew tarafından 12/Oca/15 00:07 tarihinde düzenlenmiştir

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

GPS o kadar önemli değil. Telefon yeterli o iş için. İşlemcisi 64 bit ve hafıza okuma hızı 150 MB/sn. Tam bir fiyat/performans ürünü. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

gps yoksa onu üreten mühendisi bulup tokatlayarak işten kovmak lazım.

@mustafa. az önce müdürü arayıp şöyle bir chaz var. satın alıp araçlara yerleştirip andoridte navigasyona kmz dosyalarımızı gömüp istasyonları daha kolay bulabiliriz diyecektim.

ayrıca win8 i de ericson programlarını çalıştırmak için kullanırız. ayrı ayrı cihaz kullanıp eziyet çekmeiz demek için arayacaktım.

ama arayamıyorum çünkü gps olmadığını görünce dizlerimin bağı çözüldü.

gps olmadan çöp oldu şimdi cihaz. bunu alan her 4 kişiden biri aracına yerleştirip navi olarak kullanacak mustafa.

şimdi postumu editleyip '' eeeeee yandex navi kursun işte onda gps e gerek yok'' dersen oturup omuzlarımı yukarı aşşağı kaldırarak ağlamaya başlayacam sefiller gibi.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İçinde gps anteni olmadıktan sonra yandex navigasyonda çalışmaz hocam. İlla gps istiyorsan :

http://m.banggood.com/Teclast-X98-Air-3G-Quad-Core-9_7-Inch-Android-4_4Windows-8_1-Tablet-p-959019.html

mkyb tarafından 12/Oca/15 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

gümrük ?

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

gümrük ?

sen al gümrük sıkıntı değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

gümrük ?

Konuyu baştan aşağıya okumak çok mu zor ? 

Toplam Hit: 3606 Toplam Mesaj: 22