Sıcak Fırsat : Teclast X80h - Android Ve Windows 8.1 Çift İşletim Sistemli Tablet 119 $
-
Mustafa bunu yazdı
Beyler burada ne yazıyor ? :
http://www.banggood.com/forum-topic-38943.html
Doğru anladıysam eleman ürün bilgilerini başka bir model ile karıştırmış.
Hayır. 10.6 inclik sürümü varmış bunun. Onun özelliklerini yanlış yazmışlar. Senin bahsettiğin 8"lik sürümü değil.
-
İşin acayip tarafı kimse Android ile video çekmemiş internette. Killandim açıkçası. Bilgilerin doğru olduğunu, Android ve Windows işletim sistemine sahip olup olmadığını birisi İngilizce çeviri yapabilir mi ?
-
iki sistemi boot eden zımbırtıda bir hata olursa ömür billah sistem kuramazsın buna .
hadi win8 de onarım yaparsında çökerse nasıl kurulum yapılablir onu düşünüyorum.
kendine göre bir bios bulunuyormu acaba :S
yoksa win8 içinde boot edilerek çalışan android gibi bir sistemmi yapmışlar :/
usb flaş yada usb cd rom takılıp win7 kurulurmu merak ediyorum.
işyerim duruyor olsaydı hemen alıp incelemeye başlardım.
-
zalimadam bunu yazdı
iki sistemi boot eden zımbırtıda bir hata olursa ömür billah sistem kuramazsın buna .
hadi win8 de onarım yaparsında çökerse nasıl kurulum yapılablir onu düşünüyorum.
kendine göre bir bios bulunuyormu acaba :S
yoksa win8 içinde boot edilerek çalışan android gibi bir sistemmi yapmışlar :/
usb flaş yada usb cd rom takılıp win7 kurulurmu merak ediyorum.
işyerim duruyor olsaydı hemen alıp incelemeye başlardım.
kısa bi araştırma yaptım, bir diğer dual os modelde windows için bios, w8 to android ve android to w8 boost dosyaları var nette. Ama nasıl işlerler bilemiyorum.
xpa da birisi konu açmış, nasıldır alan var mı falan diye. Ben aldım diyenlerin hepsi cevap yazalı 1-2 gün olmuş daha. Sanırım ürün ilk sadece w8 ile çıktı, sonraki partilerde dual os yaptılar.
bu da resmi sitesinden
http://www.teclast.com/en/zt/X80h/
!gps yokmuş.
düzenleme : Expected restock on 16th January 2015 (tahmini stoklara girme tarihi : 16 ocak :/)
madrew tarafından 12/Oca/15 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
GPS o kadar önemli değil. Telefon yeterli o iş için. İşlemcisi 64 bit ve hafıza okuma hızı 150 MB/sn. Tam bir fiyat/performans ürünü.
-
gps yoksa onu üreten mühendisi bulup tokatlayarak işten kovmak lazım.
@mustafa. az önce müdürü arayıp şöyle bir chaz var. satın alıp araçlara yerleştirip andoridte navigasyona kmz dosyalarımızı gömüp istasyonları daha kolay bulabiliriz diyecektim.
ayrıca win8 i de ericson programlarını çalıştırmak için kullanırız. ayrı ayrı cihaz kullanıp eziyet çekmeiz demek için arayacaktım.
ama arayamıyorum çünkü gps olmadığını görünce dizlerimin bağı çözüldü.
gps olmadan çöp oldu şimdi cihaz. bunu alan her 4 kişiden biri aracına yerleştirip navi olarak kullanacak mustafa.
şimdi postumu editleyip '' eeeeee yandex navi kursun işte onda gps e gerek yok'' dersen oturup omuzlarımı yukarı aşşağı kaldırarak ağlamaya başlayacam sefiller gibi.
-
İçinde gps anteni olmadıktan sonra yandex navigasyonda çalışmaz hocam. İlla gps istiyorsan :
mkyb tarafından 12/Oca/15 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
gümrük ?
-
hworm bunu yazdı
gümrük ?
sen al gümrük sıkıntı değil
-
hworm bunu yazdı
gümrük ?
Konuyu baştan aşağıya okumak çok mu zor ?