folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıcak Mı Oldu Ne! Ah Bir Gölgelik Olsaydı..

Sıcak Mı Oldu Ne! Ah Bir Gölgelik Olsaydı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Her şeyi anladık da nerede absürt,mallık,denyoluk varsa hemen yafta yapışıyor "Türk işi" "Türk".Bu tanım komik de değil orjinalde.Avrupalı gözünde aşağılar şekilde karikatürüze edilmiş Türk imajı.Bunu kullanıp espiri yapmaya çalışmak aşağılanmaktan zevk almaktır.Hayır kardeşim Türk işi falan değildir,münferit bir denyoluktur.

Bak sevgili kardeşim,

Aşağılamaktan zevk almak demek özünde egoist bir yapıyı barındırır. Bunu vurgulaya vurgulaya ima etmek ise egoistliğin ta kendisidir.Bu sadece bir kere olan birşey olsa kesinlikle espri dersin geçersin. Ama bu benimde çok sık karşılaştığım bir durum ne yazıkki.

Türk halkı, Türk milleti ile dalga geçmek hiç kimseye kalmamış birşeydir. Bunu çok düşünme. Bu forumda böyle birşeye kimse cesaret edemez.

Yaptığım şey tam olarak sen, tam olarak ben,

Tam olarak öz eleştridir.

Bunu anlamanızı beklerdim..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

@8mm

Konuya açarak ne anlatmak istediğini gayet iyi anlıyorum da,benim sitemim zaten sana yada öz eleştiriye değil,genel bakış açısına.Bu konu değil herhangi bir absürt olay ki kahramanı Türk olsun olmasın olay bu topraklarda geçsin geçmesin belli bir zümre artık kendileri hangi milletten bilmiyorum etraf da nerede küçük hesapların peşinde koşan şark kurnazı konulu olay vuku bulsun hemen Türk budur işte Türk gücü mücü bilmemnesi demekten kaçınmıyor.Her zaman bir aşağılama küçük görme durumu var.Konu içinde mevzu aynen vuku bulunca bende bunu belirttim.Sana yada benzer bir konu açan şahısa neden eleştiriyorsunuz hepimizi ölümsüzün dediğim yok.Eleştirin tabi,eleştirmek iyidir ancak bazıları bunun b.kunu çıkartıyor.Yeterince açık yazdığımı sanıyorum.Senin de zaten bu konuda aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    babamda zamanında garanti-doğuş grubunda yıllarca kepçe operatörlüğü yapmış biri ve gösterdiğimde sadece gülümsedi bu daha neki dedi :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

@8mm

Konuya açarak ne anlatmak istediğini gayet iyi anlıyorum da,benim sitemim zaten sana yada öz eleştiriye değil,genel bakış açısına.Bu konu değil herhangi bir absürt olay ki kahramanı Türk olsun olmasın olay bu topraklarda geçsin geçmesin belli bir zümre artık kendileri hangi milletten bilmiyorum etraf da nerede küçük hesapların peşinde koşan şark kurnazı konulu olay vuku bulsun hemen Türk budur işte Türk gücü mücü bilmemnesi demekten kaçınmıyor.Her zaman bir aşağılama küçük görme durumu var.Konu içinde mevzu aynen vuku bulunca bende bunu belirttim.Sana yada benzer bir konu açan şahısa neden eleştiriyorsunuz hepimizi ölümsüzün dediğim yok.Eleştirin tabi,eleştirmek iyidir ancak bazıları bunun b.kunu çıkartıyor.Yeterince açık yazdığımı sanıyorum.Senin de zaten bu konuda aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

Bakış açın doğru fakat sorgulama tarzın yanlış kanımca.

Bizde ciddi bir aşağılık kompleksi olduğu doğrudur.Kendimizi kötüleyerek iyiye çıkma eylemimiz de meşhurdur.

Ama burada anlatmak istediğimiz tam tersi. Elbetteki bunda toplumun etkisi tartışılmazdır.

Şimdi orada o kepçenin altında oturan 4 vatandaşın çok değil 2 seneliğine Almanya'ya gönderileceğini düşünelim.

Döndüklerinde bunu yapmak akıllarına gelir mi? Yada aklına gelen ilk şeyi yaparlar mı?

Olay bu yani..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek
    ölüme meydan okuyanlar :D

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    doğal seleksiyon hocam, fazla da kendini yormamak lazım bunun gibiler için kendileri edip kendileri buldukları sürece bir sorun yok tabi de , denyoluklarının bedelini biz "masum" insanların ödemek durumunda kalacağı durumlar müdahale etmek gerek.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5134 Toplam Mesaj: 47