Sıcaktan Korunmak İçin Düşündüğüm Kıyafet Projesi
-
daha önceki bir konuda demiştim
nickinin hakkını ver :D
-
Sacma seylerle ugrasma hocam. En iyisi yaninda klimalarda kullanilan r134a gazi tasi. Terlediginde siktir birine parfum gibi rahatlarsin :D
-
öyle fana falan gerek yok. askerde çarşıdan aldığım badi tişört vardı kışın soğuktan korur yazın sıcaktan terden. ondan al yada çeşitlerinden.
-
o ziraat cafenin karşısında bi ziraat fakültesi var oraya gel beni bul ben sana 24 saat buz ve sıvı azot veririm bi kaba koy başında gezdir sıcaklardan korunursun :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------o ziraat cafenin karşısında bi ziraat fakültesi var oraya gel beni bul ben sana 24 saat buz ve sıvı azot veririm bi kaba koy başında gezdir sıcaklardan korunursun :D
-----------------------------la bana azot lazım ha, nası halledebilirik?
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------hoca benden de senden de zekileri var onlar şuana kadar bunu düşünememişlerse sen hiç düşünme bence bu hayalinden vazgeç derim ben.
-----------------------------senin mantığına sıçayım
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------hoca benden de senden de zekileri var onlar şuana kadar bunu düşünememişlerse sen hiç düşünme bence bu hayalinden vazgeç derim ben.
-----------------------------senin mantığına sıçayım
-----------------------------:D acayip bir mantık cidden
bunun deneyini yapmışlardı mytbusters de heralde kıyafet vardı azot pompalıyorlardı galba tam hatırlamıyom :S
-
pratik değil.
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------o ziraat cafenin karşısında bi ziraat fakültesi var oraya gel beni bul ben sana 24 saat buz ve sıvı azot veririm bi kaba koy başında gezdir sıcaklardan korunursun :D
-----------------------------la bana azot lazım ha, nası halledebilirik?
-----------------------------nasıl azot ?
-
Hane bir laf vardıya Kızdınmı ? Buz sok diye bak o projeye girsen daha çok tutar :)