folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Şiddetle Tavsiye Ediyorum Girin Bu Konuya Ve Izleyin Tüm Bölümleri...

Şiddetle Tavsiye Ediyorum Girin Bu Konuya Ve Izleyin Tüm Bölümleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:
    -----------------------------

izlemeye üşenen varsa en azından sadece şu bölümü izlemelisiniz. http://gelenler.blip.tv/file/2201710/

ati yine bulmusun konunu, komplocu seni..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

çok fazla yönlendirme var. giderek boka sarıyo ama bakalım (: o verdiğim linkte amerikalıların ünlü standup-cılarından biriymiş sistemi eleştiriyo.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

Kim ne derse desin ben bunlara bile tenezzul etmem . kapitalizim , komunizm  bunlarin heps batinin turettigi kavramlar. El Feti komunist , hamas'da kapitalist kokenleri olan bir birliktir  ki hamasi kuran israil basbakani Netenyahu'dur . Bu diziyi izleyipte beni hamascimi yapicaklar veya onlarin yobaz saflarinami katilicam ? Araplardan hayir gelmez ,din islam diye haykirirlar ama her aldiklari kursunun parasi bile israil-amerikaya gidiyor. Bu yuzden onlarin duzenine karsiyim .

en iyi duzen , Turkculuk tur bu ulkede .

http://www.youtube.com/watch?v=9FjRM3PEGTU

bunu izleyin , tarihte turk gibi bir millet olmamistir . diger milletlerden olan arkadaslar kusura bakmasin  . savasta cocuklara kilic kalkmama kanunu hangi millete vardi  ornek olarak ?

Ermeni oldular ,avrupali oldular, arap oldular , bir turk olamadilar bu ulkede ...

hocam orda kapitalist komünist veya bi milleten bahsetmiyor biraz sabırlı izlersen güzel farklı bişi oldugunu görürsün.

Kardeşim Hayat İnsanın Algı Kabiliyetiyle Sınırlıdır... Her insan Algılar fakat Bazen Algılıyabilecegi Güzel Şeyler Kafasındaki Ön Yargı ve Yanlış Düşünce Duvarlarını Aşamayabilir... Bazı insanlar Tutturmuştur Bir Yobazlıktır gidiyor... Önemli Olan Gördükleri veya Yaşadıkları Karsısında Mantık Sentezi Yapabilmesidir... Sürekli Şu vardır şöyle dedi bu vardı böyle dedi o öyle oldu bu böyle geldi diyerek bu hayat anlamsız hale getirilir... Yanlış düşünce kalıplarını Kendine Felsefe Edinmektense Kendıne mantıklı geleni ve vicdanının sesini dinlemelerini Degerli Arkadaşlarıma Öneririm... ben size bu videolara tapın bu video 'lara inanın demiyorum... tabiki içlerinde size uymayan size ters gelen kareler olabilir sadece aklınızı çalıştırın mantık yürütün artıları eksileri iyi toplayın ve çıkartın.

nedense hep boyle olur . gidip cemaatcimi olayim veya avrupali olucam diye materyalistmi olayim ? bana ne arkadasim . Sizin cevre nasil lenini stailini oven kitaplari , gunah , kafirlik diye okutturmuyorsa , benide bu tur seyleri izlemek bayiyor . Cunku kurandan oyle yerler secersen farkli anlamlar cikar.

Mesela kuranda " Allah icin savasin , kafirlerle savasin" demekte . Ama baska bir yerde ise "insan hayatinin ozelliklerinden bahsedilmekte. e simdi hem oldur diyor bir yerde hemde oldurmek gunahtir diyor . aradaki bolumleri okumayinca anliyamiyorsun ne demeye calisildigini .

gecin bunlari , kendinize olunca "sabit fikir" oluyor degilmi . Sizin kullandiginiz daha acik deyimle "fislemek" .

ben bu videolarin ilkini 2003 de izlemeye basladim , bir cok yobaz , ladin icin mehdi derken , aslinda ladinin cia nin rusya-afgan savasinda yetistirdigi bir asker oldugunu bilmiyordu bile. Bunu dedik kafir olduk , WC (cw) den bu yuzden olan tartismadan banlandim , nickimde ayni idi. Allahin yobazi , avatarinda ladin olan bi kopek , Ataturke hakaret ediyordu . Herneyse , bu yobazlar boyledir . Aynada yansimalari yok, o yuzden kendilerini goremiyorlar , resimlerinin yapilmasi gerekmekte . analiz edilmedikce farkinda degiller .

hocam sen bişilere cok kızmışın:D  çünkü çok farklı seylerden bahsediyoruz gibime geldi

ama kusura bakmada şurdaki yazından gördügüm kadarı ile Kur'an ı hiç yorumlayamışın.

sen yorumla bakalim ? yorum gorelim ...

ben kizgin degilim , sadece yobaz zihniyetin bazi islami degerleri kendilerince kiyaslamalarindan tiksiniyorum , cunku :

mesela hayvan adindaki kullanici , serefsizle Turk-milliyetcilik tartismasina girerdik . Turklugu, yani milliyetciligi , irkcilik olarak sayiyordu. Yok o da turkmus bilmem ne , bisey deriz darbeci , dinsiz oluruz. Ona sorarsan onun fikirleri en iyisidir  ki adamin kendi sahsi fikri olsa neyse. Ama ona dayatilan , yikanilan bilgileri gelip burda anlatiyor. Tek o da degil , onunda siracilari var .

Yani boyle bencil bir yobazdan dinsiz yakistirmasi yemekte kotu. Akp ciydi bide . herneyse serefsizin son oyununu buradaki bir baska kullanicidan ogrendik . Adam diybakir - bursa macindan diyarbakir sayfasi acmis facede . halsiyetsiz pkk bilmem ne klipleride yayinlamis . bolucu serefsiz , sonra biz "Ne mutlu Turkum diyene " dedigimiz , tarihi milleti sevdigimiz icin irkci ve dinsiz oluyoruz . onun gibilerinden midem bulandi . Turkiyede turbanli artiyormus , Turkiyede ateist genclerin sayisi artiyor , haberleri yok . Nasil artmasin ki , hayvan gibi ve normal hayatta dahi gordugumuz turevlerini tanidikca insan dininden sogar yemin ediyorum . Bursada eski santral garaj vardi. Oranin arka girisinde kekolarin oldugu bir pazar vardir , macir pazarina giderken . orada bir yobaz vardi sene 99 du , ya adam cep telefonu gunah bilmem ne diye sallayip duruyordu esnafa, lan iki sene gecmedi deyyuz kendisi cep telefonu satmaya basladi. bilmiyorum hala magzasi varmi orda , sakalli cuppeli bir tip. bilen bilir bursali arkadaslardan . vallahi tiksiniyorum , dini bilmemsem , cidden ateist olurdum ( tovbe tanrima ) :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

@maximuss santral garaj yıkıldı yerine alışveriş merkezi yapıldı. macır pazarı duruyo ama eskisi kadar canlı değil (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Trance bunu yazdı:

maximus gerçekten ben söylediklerinle şu anda 35. bölümde olduğum bu belgesel dizi arasında bi bağlantı kuramadım. Senin sölediğinle aynı şeyi anlatıyor videolar. Ladin'in amerika tarafından islamiyeti bitirmek için yetiştirilmiş ve 11 Eylül'ü bilerek yaptırtılmş bir maşa olarak gösteriyor..

İzlemeden neden bukadar sinirlendin tepki verdin anlayamadım. İzlerker gerçekten bazı bölümlerde gizli işaret bölümlerinde özellikle bukadar tesadüf olamaz diyor insan.. tavsiye ediyorum ;)

ben onlari daha 2003 de izledim loose change diye belgesel vardi iki universitelinin yaptigi . onlari soyledik dinsiz olduk , WC den atildik (cw) .

Simdide diyorum bu el feti komunist bu hamas ise kapitalist bir yapilanma , ipin her iki ucuda oraya cikiyor . Bu hamas elfeti birbirini yiyip duruyor . Silaha harcadiklari parayla , ambargo altindaki filistinde kac tane ac doyar haberin varmi ? ki o harcadiklari paralarda amerikanin cebine gidiyor. Haberin varmi bilmiyorum ama dunyadaki temel silah ureticileri yahudi firmalaridir . Mesela bu iste isvicre liderdir tufek yapiminda ( amerikaninda onunde ) , ama sirket yahudidir. Almanya yahudileri temizliyecekti ama almanyanin silah ureticisinin sahibinin gizli yahudi oldugu sonradan orataya cikti . Afedersin bugun yahudiler dunyayi yonetiyor , bizide yonetiyorlar . basimizda kuklalari var .O yuzden , gercekci olmak siyaset yapmak gerekirse . Bizim bu ulkenin basina halktan biri gelmiycek . durust adamlar gelmiycek . bizim millete kimi yikayip yagliyorlarsa o seciliyor . tayyepi iceri atanda chp , mhp , anap oldu , cikaranlarda mesela .

bu ornekler uzar gider , o yuzden komunist veya kapitalizm diye birbirini yiyen turk arkadaslarimi , kardeslerimide anlamiyorum . biz turkuz ozumuzde , bizim politikamiz bunun uzerine olmali . Yok yeni dunya duzeninde Turkiyenin yeri muttefiklerinin yaniymis , yeni dunya duzenini yapan muttefikler , amerika , ingiltere, ispanya , fransa ... ! duzene gel , hepsi gecmisteki can ciger dostlarimiz ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:

@maximuss santral garaj yıkıldı yerine alışveriş merkezi yapıldı. macır pazarı duruyo ama eskisi kadar canlı değil (:

2,5 senedir memeleke gitmiyorum . kent meydani yapiliyordu en son o tarafa . benim dedigim yer daha mudanyaya baka tarafi , tavuk donerciler vardi , cami vardi orda. Camiyide yikmamislardir herhalde ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trance
    Trance's avatar
    Erkek

maximus anlıyorum kardeşim seni. Söylediğin şeylerede hak veriyorum. Ancak bende sana şunu söylemek istiyorum. Bu belgeselde haması el fetihi ladini. iranı. ve masonların çıkarları için çalışan herkesi eleştiriyor. El fetih ve hamasın filistine barış getiremiyceğinden ladininse amerikanın islamiyeti kötülemek için ortaya çıkardığı bir maşa olarak anlatıyor. :) Yada ben bu şekilde algıladım bilmiyorum. Sakın yanlış anlama seninde görüşlerine saygım var ve nedediğini ve neden şikayet ettiğini çok iyi anlıyabiliyorum. :)

Doğru bilgi yoktur..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

tüm teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

hakikaten çok güzel olmuş.

zaten anlatılanların bir kısmını biliyorduk en azından 11 eylül ü terör örgütlerinün oluşturulmasını derin amaç ı biliyorduk.

ancak izlerken yine aklıma gelen yıllardır cevabını bulamadığım bir soru var.

bu kadar büyük bir düzen mükemmelleştirilmiş bir yapı inanıyorum ki osmanlı imparatorluğunun da içine sızmış ve onu kemirmiştir.

yıllardır bakıyorum bu devletin çöküşünde onlardan bir emare arıyorum ama bulamadım.

akabinde mustafa kemal atatürk ün yükselişine de anlam veremiyorum. nasıl bu kadar ileri gitmemize izin verdiler diye düşünüyorum.

aynı soruları araştırması için diziyi bitirdikten sonra yapımcı arkadaşlara da mail atarak soracağım.

bu konuda fikri yada bana bir yanıtı olan varmı?

gerçekten yıllardır içimden eksilmeyen kurttur.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

scheitann bunu yazdı:

hakikaten çok güzel olmuş.

zaten anlatılanların bir kısmını biliyorduk en azından 11 eylül ü terör örgütlerinün oluşturulmasını derin amaç ı biliyorduk.

ancak izlerken yine aklıma gelen yıllardır cevabını bulamadığım bir soru var.

bu kadar büyük bir düzen mükemmelleştirilmiş bir yapı inanıyorum ki osmanlı imparatorluğunun da içine sızmış ve onu kemirmiştir.

yıllardır bakıyorum bu devletin çöküşünde onlardan bir emare arıyorum ama bulamadım.

akabinde mustafa kemal atatürk ün yükselişine de anlam veremiyorum. nasıl bu kadar ileri gitmemize izin verdiler diye düşünüyorum.

aynı soruları araştırması için diziyi bitirdikten sonra yapımcı arkadaşlara da mail atarak soracağım.

bu konuda fikri yada bana bir yanıtı olan varmı?

gerçekten yıllardır içimden eksilmeyen kurttur.

Bazen bilinenler Sözcüklerle ifade edilemiyecek kadar karmaşıktır ve zordur. Yaşamak, görmek, duymak, bilmek yetersiz kalabilir çünkü iyiligin, kötülüğün içine kötülüğünde, iyiliğin içine gizlendiği bir dünyada yaşıyoruz.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 7957 Toplam Mesaj: 42