Şiddetli Filim Önerileri?
-
noname bunu yazdı
Adam sizden öneri istemiş. İsteyen girer film önerilerini yazar, isteyen filim, nedir yani. Bok atmasanıza birbirinize.
12 angry man , epey eski siyah beyaz bi filmdir. Etkileyiciydi
Funny games(haneke-1997), mesuliyet kabul etmem etkisinde bırakabilir ağırdır :)
Mr. Nobody, biraz beyin yakar sürükleyicidir
12 angry man i izledim. saglam filimdi. dolayisi ile o filmi oneren birinin diger bahsettigi filimleride izlerim ben sagolasin. pardon sağolasın :)
-
-
nurulmac11 bunu yazdı
ilk 2 sezon izledim:)
-
:) konu ile alakalı değil de niye 30 una gelmeden izlemediğin film kalmaması lazım :)
-
bahsettiğim her film değil.
kitap içinde geçerli bu fakat kitap listem hazır var.
Film konusunda soruyorum çünkü filmler göreceli olarak daha ulaşılabilir şeyler.
Neden 30una kadar dersen,
bir çok kült yapım denilicek içerikleri izlemedim zamanında.
ortak bir dünyada yaşıyoruz ve ve süper edebi yapıtlar çıkıyor ortaya . Ve insanlık için insanlar için çıkıyor. Yaratılıyor . Bunlara gözünü bağlamak bana çok boşvermişlik geliyor.
yapılan her şeyi yerinde göremem belki.
Ama adı filim olur film olur izleyebilirm.
isteğim filmler gişe başarısı olan, amacı para olan, cinselli ile akılda kalan şeyler değil.
İnsanlık mirasından sayılabilecek yapıtlar.
İzlediğimde kafa yapımı değiştiebilecek en azından bir cümle öğretebilecek filmler.
şu yaşa kadar hep izlerim izlicem diyerek geçti zamanım.
E neyin ne zaman olacağı belli değil. 30 una kadar sıfırlarsam. 30 undan sonra kendim seçerek giderim işte
-
Baskın: Karabasan Gore tarzı güzel bir film.
Cinli filmlere ön yargım vardı ve hala var ama "Dabbe Cin Çarpması" hakkı verilesi bir yerli korku filmi. Öneririm.
-
Inception
Prestige
-
Nosferatu, Bir Dehşet Senfonisi(1922)
-
-
msttr bunu yazdı
bu listeninde yüzde 80 i izlemişim.
ama o yüzde 80 için senin zevkine güvenir kalanlarıda izlerim