Sıdıka - 1. Bölüm - Online İzle
-
costantin bunu yazdı
çocuklugmuzn dizsi ya çok güzel helede samim e bayılrıdım bu arada bide beşik kertmesi dizisi var o bayaği yeni olgun şimşek ve meltem cumbul erdal özyağcılar o dizini ilk bölümünü çok aradım bulamadım kan davası olimpiyatları yapıyorlardı :))
evet evet o dizi neydi o yaşlı adamların bi lafı vardı ya hatırlayamadım hade be miydi neydi ki ya
-
Ka1nsha bunu yazdıcostantin bunu yazdı
çocuklugmuzn dizsi ya çok güzel helede samim e bayılrıdım bu arada bide beşik kertmesi dizisi var o bayaği yeni olgun şimşek ve meltem cumbul erdal özyağcılar o dizini ilk bölümünü çok aradım bulamadım kan davası olimpiyatları yapıyorlardı :))
evet evet o dizi neydi o yaşlı adamların bi lafı vardı ya hatırlayamadım hade be miydi neydi ki ya
http://www.youtube.com/watch?v=hzfn0O36yBc
mkyb tarafından 12/Kas/12 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Beşik Kertmesi. Baskül ailesi falan vardı bi' de
literatur tarafından 12/Kas/12 19:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Ka1nsha bunu yazdıcostantin bunu yazdı
dabi dabi dabi ..... takılı kalıyordu transa giriyordu zaten dediğim gibi en sevdiğim bölümü 1. bölümdeki kan davası olimpiyatlarıydı admların hepsi kısır napsınlar vuramıyorlar :d