Siemens Değilmi Ezik İşte
-
Öyleydim de birascık lamer dediim için banlandım :D
-
Siemens telefon yapamıyor abicim kim ne derse desin beyaz eşya markasıdır telefon markası değil , menüsü filan beş para etmez tel. aldınmı nokia dan şaşmiican
-
way aq saymıns işte ne beklersin amk...
-
siemensler iyidir arada yavaşalr kitlenir:Dama ii telefondur
-
ben cx 75 kullanıom ama ole sorunları hıc yasamıom
-
a52 kullandım 5 kez hafıza gitti attım çöpe bitane daha c55 aldım yine hafıza gitti sürekli kilitlenme reset vs .. bidaha siemens telefon alanı .. nokiadan şaşmayacaksın .. nokia işte adı yeter..
-
Hacı sen çok eski telefonlar kullanmışsın yaw.A52 yılların telefonu :) 5 senelik telefondan ne hayır gelir..Son çıkan modelleri iyidir..Benq Siemens Mobile i satın aldı ve 5 sen boyunca adını kullanma hakkına sahip..Benim ki Alman malı mesela ve çok da memnunum 2 seneden beri kullanıyorum.Zamanında feci para saymıştım..Son çıkan modeller iyidir yani..Eskilerin kolpa olduğuna katılıyorum ama onlar üretimden kalkmayı bırak tedavülden bile kalktı :) Birde Nokia son zamanlarda feci tipsiz telefonlar yapmaya başladı ve çok da pahalı..Şimdi aynı param olsun Sony Ericson w800 alırım mesela..Telefon alacağınız zamana göre eldeki paraya en iyi özelliği hangi telefon veriyorsa(Fiyat/Performans) onu alın..Nokia dan şaşmam en gıcık olduğum laftır.Peder de söylüyor deli ediyor beni :) Hangisi iyiyse onu alacaksın kardeşim nokia boşa kazık a.q Az telefon işinden anlayan Nokia ya sırf adı için extra para verdiğini anlar..Samsung,SonyEricson,Siemens,Nokia Telefon budur bunlardan şaşamayın da..Motorola kullananlar alınmasın artık :)
-
Evet eskiydiler zaten 2 yıl felan oluyor.. arkadaş 3 ay önce gitti Siemens SX 1 aldı neymiş çok güzelmiş yapma etme dedim dinlemedi telefonu bozuk hala garantide gelcek diye bekliyo safcık :D
-
:D telefonu kapaptıyorsun dur eminmisin son kararınmı hayır olmaz sehirci hakkını kullan :D diyenide varmı
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 20