Siemens Nx Egitim Seti Varmı
-
peki biz nasılyapıcaz bıraz tıyo verirmisin
-
Hocam help'e radial menu yaz, oradan bulabilirsin.
İnan ki hatırlamıyorum.
Tüm ayarlarını yaptıktan sonra user.mtx dosyasını bul c sürücüsünden, onun yedeğini al.
Başka pc'ye kurunca ya da format atınca aynı dosyanın üzerine yaz eski ayarlarına kavuşursun.
NX 7.5'dan beri aynı ayarları kullandığım için 3-4 senedir hiç ayar yapmadım.
Uğraş beceremezsen atarım benim user.mtx dosyasını.
-
arkadaşlar yukarıdaki link de verilen eğitim seti sanırım haluk tatar adlı adamın seti
ben aldım sakın almayın siz. adam gerçekten kullanmayı bilmiyor. eveleyip geveliyor. onun anlattığını toplanın ben size anlatayım. hiç gerek yok o paraya güvenin bana
@Kaan
abi o bahsettiğin help i ben mi bulamadım yoksa bilal den betermiyim çözemedim ya :(
-
Vardamir seti paylaşman mümkünmü yada ingilizce Arapça çince seslial a ait eğitim seti ile takas yaparmısın
-
Beyler indirirken + documentation diye görürsünüz, onu ayrıca kuracaksınız.
Yaklaşık 2gb help dosyası var.
İyi derecede Solid, catia, invertor vs biliyorsanız 2-3 hafta alır nx'e alışmanız.
Sonradan da başka bir cad programı kullanmazsınız, kullanmak istemezsiniz.
NX gerçekten çok farklı,
-
CISSP bunu yazdı
Vardamir seti paylaşman mümkünmü yada ingilizce Arapça çince seslial a ait eğitim seti ile takas yaparmısın
hocam kaydedemiyoruz malesef. bi hocamız (üniversitede) çözmüştü ama bi türlü halledemedik onu. Kaydeder kaydetmez karşılıksız paylaşırım
bu bekleme süresi içerisinde hiç merak etme bi bok yok o eğitim setinde. onun anlattığını youtube dan çözersiniz zaten.
harekt analizi yok. sonlu elemanalar analizi zaten hiç yok. yazılımla ilgili diğer profesyonel bölümleri fln zaten zaten yok. Yani kısaca bi bok yok o eğitim setinde.
-
Kayıt etmene gerek yok aslında ISO olarak bi Upload sitesine yuklersen lisans olayını vs ben çözerim
-
hocam o kayıt bana başka setler de de lazım. Onu bi çözeyim biraz zaman ver bana olmadı öyle yaparız.
bi de ozaman bu konuyu gizleyebilirmiyiz rica etsem. biliyorum takip ediyor çünkü sürekli interneti o adam.
-
bende eğitim aldım lan nx 8 :) diğer pc de olcaktı bişeyler. sertifikam bile var ama unuttum çoğu şeyi:) üçgen yazılım kadıköyde
-
uz-i bunu yazdı
Netbabagrup link
https://www.facebook.com/groups/temurcadcam/
gurupta ara nx +enter
NetBABA tarafından 08/Kas/16 08:09 tarihinde düzenlenmiştir