Siemens Nx Egitim Seti Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

peki biz nasılyapıcaz bıraz tıyo verirmisin

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hocam help'e radial menu yaz, oradan bulabilirsin.

İnan ki hatırlamıyorum.

Tüm ayarlarını yaptıktan sonra user.mtx dosyasını bul c sürücüsünden, onun yedeğini al.

Başka pc'ye kurunca ya da format atınca aynı dosyanın üzerine yaz eski ayarlarına kavuşursun.

NX 7.5'dan beri aynı ayarları kullandığım için 3-4 senedir hiç ayar yapmadım.

Uğraş beceremezsen atarım benim user.mtx dosyasını.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vardamir
    vardamir's avatar
    Erkek

arkadaşlar yukarıdaki link de verilen eğitim seti sanırım haluk tatar adlı adamın seti

ben aldım sakın almayın siz. adam gerçekten kullanmayı bilmiyor. eveleyip geveliyor. onun anlattığını toplanın ben size anlatayım. hiç gerek yok o paraya güvenin bana

@Kaan 

abi o bahsettiğin help i ben mi bulamadım yoksa bilal den betermiyim çözemedim ya :(

glossiness effect
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Vardamir seti paylaşman mümkünmü yada ingilizce Arapça çince seslial a ait eğitim seti ile takas yaparmısın 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Beyler indirirken + documentation diye görürsünüz, onu ayrıca kuracaksınız.

Yaklaşık 2gb help dosyası var.

İyi derecede Solid, catia, invertor vs biliyorsanız 2-3 hafta alır nx'e alışmanız.

Sonradan da başka bir cad programı kullanmazsınız, kullanmak istemezsiniz.

NX gerçekten çok farklı,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vardamir
    vardamir's avatar
    Erkek
    CISSP bunu yazdı

Vardamir seti paylaşman mümkünmü yada ingilizce Arapça çince seslial a ait eğitim seti ile takas yaparmısın 

hocam kaydedemiyoruz malesef. bi hocamız (üniversitede) çözmüştü ama bi türlü halledemedik onu. Kaydeder kaydetmez karşılıksız paylaşırım 

bu bekleme süresi içerisinde hiç merak etme bi bok yok o eğitim setinde. onun anlattığını youtube dan çözersiniz zaten. 

harekt analizi yok. sonlu elemanalar analizi zaten hiç yok. yazılımla ilgili diğer profesyonel bölümleri fln zaten zaten yok. Yani kısaca bi bok yok o eğitim setinde.

glossiness effect
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Kayıt etmene gerek yok aslında ISO olarak bi Upload sitesine yuklersen lisans olayını vs ben çözerim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vardamir
    vardamir's avatar
    Erkek

hocam o kayıt bana başka setler de de lazım. Onu bi çözeyim biraz zaman ver bana olmadı öyle yaparız.

bi de ozaman bu konuyu gizleyebilirmiyiz rica etsem. biliyorum takip ediyor çünkü sürekli interneti o adam.

glossiness effect
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende eğitim aldım lan nx 8 :) diğer  pc de olcaktı bişeyler. sertifikam bile var ama unuttum çoğu şeyi:) üçgen yazılım kadıköyde

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı

Netbabagrup link

https://www.facebook.com/groups/temurcadcam/

gurupta ara nx +enter

NetBABA tarafından 08/Kas/16 08:09 tarihinde düzenlenmiştir

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 2639 Toplam Mesaj: 21
sıemens nx