Sıfır 1 Tb Wd 3.5 Harddisk
-
promosyon olarak elime geçen 2 adet wd digital diski satıyorum gittigidiyor linki aşağıda lakin tahribat üyesi müridlere izmirde elden birazdaha ucuz fiyata satabilirim bilginize pmden bana ulaşabilirsiniz.
http://urun.gittigidiyor.com/sifir-kutusunda-WD-1-tb-harddisk-sata2_W0QQidZZ43138290
-
2 TB ve harici olsaydı müşterin olabilirdim , iyi satışlar :)
-
wd demişsin ama samsung yazıyor be hocam
-
sadece foto samsung kalmış yoksa urunler wd gerçekten piyasa fiyatının altında bir fiyatta işime yaramadığı için satıyorum.
-
dinosah bunu yazdı:
-----------------------------
sadece foto samsung kalmış yoksa urunler wd gerçekten piyasa fiyatının altında bir fiyatta işime yaramadığı için satıyorum.
Tamam hocam harddiskler WD ama ürünlerin gerçek fotosunu ve seri no koyabilirmisin buraya ? seri no,dan garanti sorgulayalım ? -
2tb wd harici alıcam bayramda ankaraya gidip orda alıcam nerde ucuz nasıl olur ben antares i biliom bi tek orayada 1 kere gitmiştim bulabilirim yine ordan alim mi
-
kargoyla yollanan harddiskin anneanesi bellenir mi hocalar?!
-
Jubei bunu yazdı:
dinosah bunu yazdı:
Tamam hocam harddiskler WD ama ürünlerin gerçek fotosunu ve seri no koyabilirmisin buraya ? seri no,dan garanti sorgulayalım ?
-----------------------------diskler şuan yanımda deil ama zaten bildiğim kadarı ile faturası olmadığı için garantiye sokman mümkün olmayacaktır.
-
garanti içiin faturaya gerek yok seri no gördükleri için direk garantiye alıyorlar
-
someone_from_71 bunu yazdı:
garanti içiin faturaya gerek yok seri no gördükleri için direk garantiye alıyorlar
-----------------------------ozaman sıkıntı yok urunlerın bildiğim kadarı ile 2013 un 7.ayına kadar garantisi mevcut. alacak olan arkadaslara pm den yazması halinde seri nolarını daha sonra atabilirim.
-
burdan ürünün seri numarasnı verme hocam ayrıca acil satmak istiyorsan TBT ye biraz indirim yapmalısın, yada gittigidiyorda da yapabilirsin, kolay satabilirsin o zaman