Sifir Arac Sigortasi Ve 34 Plaka Almak?
-
İkametgahda oturan 18 yaş üstü biriyle gitmen şartı ile istediğin yere ikametgah aldırabilirsin. Yurt dışı için vize alacacaktık, Ankara ya kadar gitmemek için ikametgahımı anında değiştirdik.
-
Nüfus müdürlüğü tek başına gidersen o dediğini sorar.
Yanındaysa sormaması lazım-dı diyor arkadaşlara katılıyorum.
Yanında gidecek evet benimle kalıyor diyecek o evde ikameti olan biri kural bu diye biliyorum.
-
Atlas bunu yazdı
Yav onada gerek yok kimsede demiyor aq e-devletten ikamet değişiyor mobil imza sim kart alcak 25 tl turkcellden mobil imza açtırcak sonra değiştir gitsin ya
E devletten de ikamet değişiyor ancak o denilen hikayeye dönüyor olay yine. Ev boşsa ya da soyadı tutuyorsa değiştirebiliyor diğer türlü orada yaşayanla beraber nüfusa gidiyor.
Bilgi hala güncel mi bilmiyorum da 1-2 sene önce böyleydi sistem. Bir kolaylık getirmedilerse hala öyledir.
-
Aracı çıkarmadan önce sigortacısını arayıp kaskonun aktif olduğunu temin etsin. Öyle arabayı alayım bi ara gider kaskolatırım demesin. Arkadaşım 2-3 sene önce aldığı sıfır arabada galeriden çıkıp eve giderken (daha sayaç 0005km gösterirken) virajı alamayıp takla attı. Can kaybı falan yok ama araç perte çıktı. Kasko da yoktu. Allah muhafaza.
-
noname bunu yazdı
Aracı çıkarmadan önce sigortacısını arayıp kaskonun aktif olduğunu temin etsin. Öyle arabayı alayım bi ara gider kaskolatırım demesin. Arkadaşım 2-3 sene önce aldığı sıfır arabada galeriden çıkıp eve giderken (daha sayaç 0005km gösterirken) virajı alamayıp takla attı. Can kaybı falan yok ama araç perte çıktı. Kasko da yoktu. Allah muhafaza.
Vay be
-
İstanbulda olan akrabasının Üzerine alsın arabayı 2 gün sonrada kendi üstüne alsın
-
Arkadasla iletisimimiz kesildi :) noter'e gidip vekalet cikarmis orada da kendi adresi görünüyor. Honda'ya döndügünde kadin demis, ordaki adresinize göre plaka almaniz lazim. O da tamam demis ve islemler baslamis. Diyor arabayi alayim sonra birinin üzerinden alirim plakayi :) yarin plaka sececekmis.
Sigorta olayi icin de cok iyi fiyat aldim dedi. Trafik sigortasi + full kasko icin axa kargo'dan 3500 tl almis honda bayisi icindeki görevliden (bir cok firmayi arayip fiyat aldim, en uygunu günes sigorta sunmus 3700 diye). Son durum böyle. Arabayi da kismet olursa cumartesi alacak :)