folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Sifir Arac Sigortasi Ve 34 Plaka Almak?

Sifir Arac Sigortasi Ve 34 Plaka Almak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

İkametgahda oturan 18 yaş üstü biriyle gitmen şartı ile istediğin yere ikametgah aldırabilirsin. Yurt dışı için vize alacacaktık, Ankara ya kadar gitmemek için ikametgahımı anında değiştirdik.

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Nüfus müdürlüğü tek başına gidersen o dediğini sorar.

Yanındaysa sormaması lazım-dı diyor arkadaşlara katılıyorum.

Yanında gidecek evet benimle kalıyor diyecek o evde ikameti olan biri kural bu diye biliyorum.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Yav onada gerek yok kimsede demiyor aq e-devletten ikamet değişiyor mobil imza sim kart alcak 25 tl turkcellden mobil imza açtırcak sonra değiştir gitsin ya 

E devletten de ikamet değişiyor ancak o denilen hikayeye dönüyor olay yine. Ev boşsa ya da soyadı tutuyorsa değiştirebiliyor diğer türlü orada yaşayanla beraber nüfusa gidiyor.

Bilgi hala güncel mi bilmiyorum da 1-2 sene önce böyleydi sistem. Bir kolaylık getirmedilerse hala öyledir.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Aracı çıkarmadan önce sigortacısını arayıp kaskonun aktif olduğunu temin etsin. Öyle arabayı alayım bi ara gider kaskolatırım demesin. Arkadaşım 2-3 sene önce aldığı sıfır arabada galeriden çıkıp eve giderken (daha sayaç 0005km gösterirken) virajı alamayıp takla attı. Can kaybı falan yok ama araç perte çıktı. Kasko da yoktu. Allah muhafaza.

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Aracı çıkarmadan önce sigortacısını arayıp kaskonun aktif olduğunu temin etsin. Öyle arabayı alayım bi ara gider kaskolatırım demesin. Arkadaşım 2-3 sene önce aldığı sıfır arabada galeriden çıkıp eve giderken (daha sayaç 0005km gösterirken) virajı alamayıp takla attı. Can kaybı falan yok ama araç perte çıktı. Kasko da yoktu. Allah muhafaza.

Vay be

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

İstanbulda olan akrabasının Üzerine alsın arabayı 2 gün sonrada kendi üstüne alsın 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Arkadasla iletisimimiz kesildi :) noter'e gidip vekalet cikarmis orada da kendi adresi görünüyor. Honda'ya döndügünde kadin demis, ordaki adresinize göre plaka almaniz lazim. O da tamam demis ve islemler baslamis. Diyor arabayi alayim sonra birinin üzerinden alirim plakayi :) yarin plaka sececekmis.

Sigorta olayi icin de cok iyi fiyat aldim dedi. Trafik sigortasi + full kasko icin axa kargo'dan 3500 tl almis honda bayisi icindeki görevliden (bir cok firmayi arayip fiyat aldim, en uygunu günes sigorta sunmus 3700 diye). Son durum böyle. Arabayi da kismet olursa cumartesi alacak :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 3380 Toplam Mesaj: 28
34 plaka arac sigortasi