Sıfır Harici Harddiski Nasıl Güvende Tutabilirim
-
arkadaşlar nasıl temiz güvenli tutabilirim artık arşiv yapmaya başlayayım kendimce önerisi olan varmı
-
kolonyalı bezle silerek temiz tutabilirsin. güvende olmasını istiyosan sabit kullan yerinden kımıldamasın. ve mümkünse ups e bağlı olsun
-
ups kullanırsın elektrik kesintilerinden etkilenmez, usb yi çıkarmadan önce sistemden ayırırsın, taşımaz yerinde bıraksın, nemden tozdan korursun, aşırı ısınmasını önlersin başka da bişey yapılmaz.
-
:D yok yaw ben onu demedim virüs bulaşmaması için ne kullnabilirim scandiske gerek olurmu o bakımdan sormuştum ben
-
Hocam bende kucuk bir tavsiye 1 tb dan fazlası riske giriyor.Yani yeni çıkan hdd ler genelde sorunlu oluyor.Piyasada uzun süre kalmış stabil 1 tb düşünürsen arşivinde uff olmaz
-
samsung m3 hocam 1 tb
-
blackglove bunu yazdı
samsung m3 hocam 1 tb
Güzelmiş hocam.Ne tarz arşiv düşünüyorsun ? mp3,film,oyun vs bizde elimizden bir şey gelirse yardımcı olmak isteriz
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıblackglove bunu yazdı
samsung m3 hocam 1 tb
Güzelmiş hocam.Ne tarz arşiv düşünüyorsun ? mp3,film,oyun vs bizde elimizden bir şey gelirse yardımcı olmak isteriz
allah razı olsun ortak walla ne olursa diorum ama genelde film ve oyun üzerinee
-
Varol başkan ama o arşiv muhabbeti 1 tb ile olmaz be hocam :)) Gergeden boynuzu reklamındaki adam gibi büyük düşünmen lazım :D
-
ortağım şimdi bunla idare edekte bir meslek sahibi olayım aaqq 100pentabayt harddisk alacağım tabii varsaa eğerrr :D yok olmadı 1tb lık harddisklerle ne var ne yok indirir kütüphane kuraımm :D
-
blackglove bunu yazdı
ortağım şimdi bunla idare edekte bir meslek sahibi olayım aaqq 100pentabayt harddisk alacağım tabii varsaa eğerrr :D yok olmadı 1tb lık harddisklerle ne var ne yok indirir kütüphane kuraımm :D
1-2 güne bnm pc yi garantiye verecem ama garantiden geldikden sonra istersen gb kadar mp3 var.Onu sana verebilirim.Film pek yok