Sıfır Jelatinli Simkilitsiz İphone 5 - 16GB ( 24 Eylülden Sonra...)
-
suhatuna bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdısuhatuna bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
5 kişi toplanın 8125 lira para verin bana.. 5 tane iphone5 getireyim size :) adedi 1625 lira oluyo :D ama kayıt mayıt yapamam orası ayrı mevzu tabi :D
he yok yaıt önemli uğraşamam vs diyosanız bknz adam kayıtlı satıyo zaten :D1625 TL den nasıl alıyorsun helal olsun walla :D
Keyfe keder ya da tatile, gezmeye felan yurtdisina felan gidiyo olsam 1425 ten de getiririm aslindada, bu fiyatin icinde masraflar oldugu icin 1625 :) ucak parasi git geli vs dahil bana cikan masraflari 5 boldugumde 200er lira oluyo onuda 1425 e ekleyince 1625 yapiyo :)
İst-berlin
2ekim gidis 323 lira
3ekim donus 353 lira
konaklama 20€, yemek 10€
Berlin-hamburg gidis donus 15er €dan 30€
Vize 60€
Toplamda 950 lira gibi bi masraf etti :) bol 5 e. 200 dielim. Telefon 1425 etse etti sana 1625 :)
Ha tabi bu bi fantezidir o ayri ;)
Tam fantazi :)
Fantezi mantezi ;) yaptim, herkesede tavsiye ederim :)
-
Aynen Hocam 100 TL kayıt ucretı var :)
-
ilk çıktıgında iphone hong kong da 1000 dolar oluyor 64 gb
1000 ABD Doları = 1 794,70061 Türk Lirası
adamlar 1 yıl sonra 4s 16gb i 2bin den veriyor. taşını toprağını sevdiğim ülkem.
iyi satışlar hocam darty gibi 3 bin tl den açmamışsın insaflısın.
PanxeR tarafından 19/Eyl/12 00:00 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
adamlar 1 yıl sonra 4s 16gb i 2bin den veriyor. taşını toprağını sevdiğim ülkem.
hocam adam iphone 5 satıyo :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
evet 5 satıyor anlatmak istedim o yani normalde 1800 e 64 gb alabilecekken 4s alamıoz
-
PanxeR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
evet 5 satıyor anlatmak istedim o yani normalde 1800 e 64 gb alabilecekken 4s alamıoz
he senin anlatmaya çalığtında doğru.. heleki 4s i 3binelrden sokmaya itelemeye çalıştıydı darty ki ticaretinde b.konu çıkarmak oluyo bu :D ama bizim insanımıza da müstehaktır hocam :) adamların memleketinde 1500e satılan bişey burda 2500 se almasak olur biter :) kimse almasa satamazlar sonuçta ama toplum refleksi bu çıktı mı abanılıyo :D ben yakın çevreme felan getirirken gayet makul getirdim hep telefonun fiyatı neyse onu alıyorum, vergi indiriminden yararlandığım için aradaki vergi farkı benim oluyo, alan adam yine avrupa fiyatına almış oluyo :) ama bu durumda da bizim çok zeki milletimiz yok bozuk mu bu niye ucuz böyle niye şöyle niye böyle 2.el mi bu diye bok püsür atmaya bayılıyorlar :) bu sebepten müstehaktır diyorum sadece :)
-
çizik, bi 10 ay sonra falan fiyatların hala uygun olursa alırım senden.
-
Alacak falan değilim bir tavsiye verim.Az para değil, niyetlenen olursa adam izmirdeymiş.Gidip elden almanız en mantıklısı olur..
-
darq bunu yazdı
çizik, bi 10 ay sonra falan fiyatların hala uygun olursa alırım senden.
Herzaman ınşALLAH :)
-
CyberAngel bunu yazdı
Alacak falan değilim bir tavsiye verim.Az para değil, niyetlenen olursa adam izmirdeymiş.Gidip elden almanız en mantıklısı olur..
Aynen ... İzmir deyım ... :)