folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sıfır Telekomdan Alınma 58,90 X 24 Taksitle

Sıfır Telekomdan Alınma 58,90 X 24 Taksitle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Cihazın fiyatı uygundur değildir bilmem. "Tahribat'a Özel" yazısını kaldır ordan. Almak isteyen olursa 800 yaparım yaz. Tahribata Özel satışlarda %25 indirim yapman gerekiyor hocam. Yani TBT ye 675 TL den satmak zorundasın eğer ki TBT 'ye ÖZEL cümlesini koyduysan. 

Onun dışında bir sorun yok aldığı fiyatın %70 ine satabilirsin 2. el ürünlerde yaklaşık değer budur. fiyatta sorun yok. Karakule'nin verdiği modeller sadece bir tavsiyedir, onu alacagına bunu almak daha mantıklı demeye çalışmış ama bu da konuyu baltalamaktır hocam. "Bu marketten alma git karşıdaki marketten al" demekle aynıdır senin ki.

Tahribat.com e-ticaret sitesi değildir. Yaptığınız alışveriş tamamen sizi ilgilendirir. Ticarette yaşadığınız sorunlardan tahribat.com sorumlu değildir. 

Bu bölümde konu açarken; 
    Adsense, Facebook sayfa/hesap alım ve satımı, ve diğer mecralara ait üyelik alım satımı YASAKTIR. 

Bu bölüm sadece teknolojik ürün ve aletler ile bu işler ile ilgili satış ve pazarlamanın yapılacağı bölümdür. At, eşşek, köpek, iguana, ev, araba, bisiklet satacak arkadaşlar bu iş ile ilgili sitelere başvurabilirler. 

7 Marttan itibaren: TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.

mfatihbodur tarafından 23/Ağu/13 16:39 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı

her malın alıcısı vardır diyerek başlıyorum sözlerime ancak bu vadeli alışveriş yapan arkadaşlar evkur, özşanal taksitsiz kefilsiz alışveriş magazalarından alışveriş yapanlar gerçekten çok zarar ediyorlar yaklaşık 10 ay önce i5 işlemcili 1 yıl garantili  lenovo z560 modeli 750 tlye almıştım ve burasıda forum olduğu için fikirlerimi belirttim yani arkadaşın bahsettiği ürün bence pahalı diyerek sözlerimi bitiriyorum .

Pikaaa :D

Nokta ;)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

konu da yapılan yorumlarda fail olmuş ya la :)

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

edit :D sadece edıt ıcımden gecenlerı okuyor demek ıstedıgım :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    rewolt84 bunu yazdı

her malın alıcısı vardır diyerek başlıyorum sözlerime ancak bu vadeli alışveriş yapan arkadaşlar evkur, özşanal taksitsiz kefilsiz alışveriş magazalarından alışveriş yapanlar gerçekten çok zarar ediyorlar yaklaşık 10 ay önce i5 işlemcili 1 yıl garantili  lenovo z560 modeli 750 tlye almıştım ve burasıda forum olduğu için fikirlerimi belirttim yani arkadaşın bahsettiği ürün bence pahalı diyerek sözlerimi bitiriyorum .

Pikaaa :D

Nokta ;)

eyw :D cansın Mehmet Efe :)

Toplam Hit: 3420 Toplam Mesaj: 26