Tahribat.com Forumları
Download / Dosya Paylaşım
Sıfırdan Blog Sitesi Yapma Eğitimi - PHP- Görsel - Uygulamalı - Türkçe Sesli Anlatım
Download / Dosya Paylaşım
Sıfırdan Blog Sitesi Yapma Eğitimi - PHP- Görsel - Uygulamalı - Türkçe Sesli Anlatım
-
Bu görsel derste, PHP ile Blog sitesi nasıl yapılır.
Neler gereklidir, hangi ayarlar yapılmalı, veritabanı ayarları, blog içerğinin oluşturulması, yönetim panelinin yapılması, siteye içerik ekleme-kaldırma işlemlerinin hazırlanması v.b uygulamaları öğreneceğiz. Eğitim süresince sıfırdan bir blog yapacağız.
Eğitimin tamamı Türkçe Sesli anlatımlı, uygulamalı. Görüntü ve ses kalitesi gayet iyi.. -
Güzel Paylaşım Yeni Başlayanlar için Birebir
-
Hotfile olaydı dahada iyi olurdu :F
-
Hf linkleri varmı üstad,
-
rc eğitimin vidyolarımı bunlar? eğer onlarsa indirmicem var zaten bende :) hatta istiyen olursa daha fazlasıda var,yeni bi konu açıp paylaşabilrim
-
asp yada c# 4 varmı üstad
-
çizik
-
indirelim işe yarar. Teşekkürler appallosa
-
Teşekkürler paylaşımların efendisi .
-
hoca paylaşımda üzerine tanımıyorum ya :) . teşekkürler
-
abi zkicem o kadr uraş veriyorlar ama iş yok.Phpde mysql_real_escape_character ile sql injten korunulmayacağını öğrendim.
pdo, stored procedure vs.. var.Sıfırdan blog yapta güvenlik hiçe sayılarak yapıyor.Trkiyede de bir iki yöntemden başka birşey yok.NE saçma bir iş bu ya :/
Toplam Hit: 4541 Toplam Mesaj: 14