Sifirdan C# Kursu Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hiç temeli yoksa Antikky'nin dediği gibi CSD'den eğitim alabilir giriş için. Sonrasında zaten kafası basıyorsa şu yeter:

https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/csharp/programming-guide/

Yeni neslin sorunu herhalde "dökümantasyon okumamak". 

ComputerWolf tarafından 19/Kas/21 16:47 tarihinde düzenlenmiştir

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    micropin bunu yazdı

Ben Engin Demiroğ'dan öğrendim, 33 yaşında yazılımcı oldum. Çok basit ve anlaşılır anlatıyor, sıkı çalışırsa 3 ayda kolaylıkla .Net'i öğrenir.

Tahribatta ilk yıllarda bu bilgiler varken öğrenmediiğim için her gün kafamı duvarlara vurasım var.

öğrenmek istiyorsan her şeyi öğrenirsin ben bu sene içinde zaruriyetten dolayı rutil, bazik kaynak yapmayı öğrendim, şu anda argon tig mig sik aklına ne geliyorsa hepsini yapıyorum hatta normal bazik ile su altında dahi kaynak yapabiliyorum bana iki tane suriyeli ver onları bile birbirine kaynatabilirim. öğrenme sürecinde önemli olan tek şey sürekliliktir, yaş önemli diyorlar ya o tamamen yalan, özel bir yetenek istemediği sürece üzerine eğilir ve sabırla çalışırsan her şeyi öğrenirsin, her gün zaman ayıracaksın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3988 Toplam Mesaj: 23
c# .net core