folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıfırdan Para Kazanmak

Sıfırdan Para Kazanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Hocam sen önce hazır bir işe gir ( çaycılık,garsonluk,satış danışmanlığı vb. ) biraz para biriktir sonra yaşadığın yerde en çok neye ihtiyaç var onu düşün ve ihtiyaç olan malı al sat paran daha da çoğaldıgında bır dukkat tut ve işi ilerlet ;)

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

hacı Para bu devirde hiç ummadığın işlerde bizim burda bi abi var seyyar arabada köfte,kavurma,pilav , şiş

aklına ne gelebiliyosa var.. Gece saat 8 de tezagahı açıyo gar meydanına Sabah 4 e kadar Satış yapıyo

rahat 2 bin TL Cirosu var günlük.. böle birşey dene bence..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Benim önereceğim şey eğer iyi anlıyorsan bilgisayardan teknik destek işlerinden evlere servis ver... 3-4 saat insanların evinde bulunup bilgisayarlarını onlar... 40 lira gibi bir rakamla başla... ama kurumsal müşterilerin için ilk sefere mahsus ücret alma ki reklamın olsun... zaten seni görüp beğenirlerse bir dahaki sefere kesin olarak çağırırlar.

Bu tip ince detaylardır insanları işinde iyi yapan şeyler... birde unutmadan kendine sağlam bir takım çantası oluştur eğer evlere teknik servis verme işine gireceksen... bak mesela uzak bir yere gitmen gerekiyor toplu taşıma ile ulaşım bedelini hesapla ücrete yansıt insanlarada bunu belirt... Donanım arızası olanlar için söyle parçanın fiyatı şu benimde bunun üzerinden parçanın fiyatına göre %10-15 arası bir kar'ım var de izah et... dürüst olunca tutulmak kolay oluyor... zaten belli bir miktar tanındıktan sonra işlerin açılır yetişemez hale gelirsin o durumda bir ofis açar içeri sen oturursun aldığın sağlam bir elemanı servise gönderirsin yada elemanı ofise bırakır sen gidersin... böyle başlarsın bir bakmışsın kurumsal bir teknik servis olmuşsun... Sakın olur mu öyle şey diye sorma yapan tanıdığım bir sevdiğim bir abim var... Şuan son derece iyi bir yerde...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Güzel Kardeşim Eğer  azmedip  çalışırsan ne iş olursa olsun  allah sana  yardım eder Kendi İşini  yapmak istiyorsan eğer  AB çeşitli  destek  fonları var bunları  araştırabilirsin mesela  AB ziraat Odasınca   yapmış olduğu  bi fon  var  Yeterki sen  çalışmak iste

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

Hocam artık heryerde bilgisayar teknik servisi var.Bu işe girersen aç kalırsın.Bu işi yapan ve sonradan zarar eden çok arkadaşım var sende hiç bulaşma derim.
    Dukkan açıp bir şeyler satmak istiyorsan git halk ekmek sat insanlar ucuz diye fırınlar yerıne sana gelirler iyi para kazanırsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Hocam bak ben sana diyorum, sözümü dinle parayı sıçarsın vallaha.

Şimdi gidiyosun mahallenin kahvesinde işe başlıyosun. almıyomu adam? Abi yarı fiyatına çalışırım diyosun.Normalde 40-50 TL vermesi lazım, şehirden şehire değişirmi bilemem, istanbuldayım ben. 20-25 TL'ye olmadı 15 TL'ye günlük çalışırsın. Günde 10 TL bile iyidir. Çalışırken hem işi öğreniyorsun hemde paranı biriktiriyorsun. Paran birikince gidiyosun adam gibi insan gelcek bir yerde kahvehane açıyorsun. Kiraladığın kahvenin 5 Aylık kirayı falan verebilecek kadar paran olsun. Sonra batma. Çaylar, okey masaları, tavla falan derken, günde en az 300-400 kırarsın. Zaten aylık 1500 lira masrafı oluyor kahvehanenin. geri kalan para senin. altına araba çekersin evini alırsın. Babam, dedem, amcam hepsi kahvehaneci. kahvecilik benden sorulur :D Sözümü dinle parayı kır :)

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı Para bu devirde hiç ummadığın işlerde bizim burda bi abi var seyyar arabada köfte,kavurma,pilav , şiş

aklına ne gelebiliyosa var.. Gece saat 8 de tezagahı açıyo gar meydanına Sabah 4 e kadar Satış yapıyo

doğru söylüyor. özellikle plilav.

Promethus sen Bursalısın dimi? Setbaşında Linensin arasında bir pilavcı var. Adamın cirosu Smirnoff'un söylediği kadar hakikaten.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Arkadaslar konuyu mahvetmek ıstemezdım,k.bakmayın ama bazı arkadaslar demıskı hıc paran mı yok azda olsa...

Benım suan 300 tl nakıtım var ve son param arkadaslar,ben bunu adam gıbı degerlendırıp bı yerden baslamak ıstıyorum,3-5 artık Allah ne verdıyse bıseyler yapmak ıstıyorum,banada verebılecek oldugunuz bı onerı var mı?

Yapacak oldugum ıs ınt uzerındende olabılır,normal ıslerde olabılır real deki...

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

doğru söylüyor. özellikle plilav.

Promethus sen Bursalısın dimi? Setbaşında Linensin arasında bir pilavcı var. Adamın cirosu Smirnoff'un söylediği kadar hakikaten.

Usta o adam sadecep ilavdan kazanıyo bizimkini görsen Normal et lokantası gibi ne ararsan var..

Çok karlı iş valla hiç vergi yok bşi yok :)

Toplam Hit: 3640 Toplam Mesaj: 20