Şifre Barındırma/Saklama Uygulaması Arıyorum
-
Beyler offline çalışan düşük boyutlu bir şifre barındırma/saklama uygulaması arıyorum başlıkta da belirttiğim gibi. Ancak aradığım en büyük özelliği tarayıcılarla sekronize edilebilmeli. Chrome'a kayıtlı şifreleri uygulama kendi içine çekebilmeli ya da kendi içindeki şifreleri tarayıcıya aktarabilmeli. E zilyon tane siteye üye olup herbirine farklı farklı şifreler oluşturup bir süre sonra bunları unutmak pek de iyi olmuyor. Bir de mobil desteği olursa tadından yenmez.
Dashlane kullandım bir ara ama son gelen güncellemelerle ağzına sıçtılar. Bir de cloud da saklanıyor olması her ne kadar şifreleyerek saklıyor da olsalar tedirgin ediyor insanı. Var mı bahsettiğim özelliklerde ya da ona yakın bir uygulama bileniniz?
-
Roboform var hocam. Ben lastpass kulanıyorum ama online olmasın demişsin ondan sana gitmez.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Roboform var hocam. Ben lastpass kulanıyorum ama online olmasın demişsin ondan sana gitmez.
Önceliğimiz güvenlik hocam. Bu roboform iyi bişeymiş. Prosunu almak lazım mı illa? Bir bilgin var mı? Yani kısıtlılık açısından sıkıntı oluşturmaz değil mi? Bir de sanırım android desteği yokmuş roboform un ama o kadar da önemli değil orası.
-
torpedo_XL sizin için Zamunda'dan indirip Yandex.Disk'e upload ettim Enterprise sürümü içinde patch'i mevcut.
Rar şifresi: tahribat
http://yadi.sk/d/8nM96lOfFiK9X
-
keepass
-
Ayazz bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Önceliğimiz güvenlik hocam. Bu roboform iyi bişeymiş. Prosunu almak lazım mı illa? Bir bilgin var mı? Yani kısıtlılık açısından sıkıntı oluşturmaz değil mi? Bir de sanırım android desteği yokmuş roboform un ama o kadar da önemli değil orası.
Hocam lastpass online olarak saklıyor ama bütün datanı 256bit-aes ile şifreliyor. Ayrıca kasana sağlam bir şifre koyup two way authentication koyarsan şifreleri çaldırman imkansız.
Ama localde sakladığın şifre dosyalarını biri elde edip kendi programında içeri aktarırsa kabak gibi bütün şifrelerini görür.
-
torpedo_XL bunu yazdıAyazz bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam lastpass online olarak saklıyor ama bütün datanı 256bit-aes ile şifreliyor. Ayrıca kasana sağlam bir şifre koyup two way authentication koyarsan şifreleri çaldırman imkansız.
Ama localde sakladığın şifre dosyalarını biri elde edip kendi programında içeri aktarırsa kabak gibi bütün şifrelerini görür.
Şimdi böyle diyince lastpass daha mantıklı geldi. Gözümü korkuttun vallahi hocam :)
-
keepass hacım
-
Mr_Dark bunu yazdı
keepass hacım
+1
-
İyi bişeyler çıkarsa bakalım :) Çizikkkkk
-
kiokhan bunu yazdı
İyi bişeyler çıkarsa bakalım :) Çizikkkkk
+1