folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Şifre Barındırma/Saklama Uygulaması Arıyorum

Şifre Barındırma/Saklama Uygulaması Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Beyler offline çalışan düşük boyutlu bir şifre barındırma/saklama uygulaması arıyorum başlıkta da belirttiğim gibi. Ancak aradığım en büyük özelliği tarayıcılarla sekronize edilebilmeli. Chrome'a kayıtlı şifreleri uygulama kendi içine çekebilmeli ya da kendi içindeki şifreleri tarayıcıya aktarabilmeli. E zilyon tane siteye üye olup herbirine farklı farklı şifreler oluşturup bir süre sonra bunları unutmak pek de iyi olmuyor. Bir de mobil desteği olursa tadından yenmez.

Dashlane kullandım bir ara ama son gelen güncellemelerle ağzına sıçtılar. Bir de cloud da saklanıyor olması her ne kadar şifreleyerek saklıyor da olsalar tedirgin ediyor insanı. Var mı bahsettiğim özelliklerde ya da ona yakın bir uygulama bileniniz?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Roboform var hocam. Ben lastpass kulanıyorum ama  online olmasın demişsin ondan sana gitmez.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Roboform var hocam. Ben lastpass kulanıyorum ama  online olmasın demişsin ondan sana gitmez.

Önceliğimiz güvenlik hocam. Bu roboform iyi bişeymiş. Prosunu almak lazım mı illa? Bir bilgin var mı? Yani kısıtlılık açısından sıkıntı oluşturmaz değil mi? Bir de sanırım android desteği yokmuş roboform un ama o kadar da önemli değil orası.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

torpedo_XL sizin için Zamunda'dan indirip Yandex.Disk'e upload ettim Enterprise sürümü içinde patch'i mevcut.

Rar şifresi: tahribat

http://yadi.sk/d/8nM96lOfFiK9X

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

keepass

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Önceliğimiz güvenlik hocam. Bu roboform iyi bişeymiş. Prosunu almak lazım mı illa? Bir bilgin var mı? Yani kısıtlılık açısından sıkıntı oluşturmaz değil mi? Bir de sanırım android desteği yokmuş roboform un ama o kadar da önemli değil orası.

Hocam lastpass online olarak saklıyor ama bütün datanı 256bit-aes ile şifreliyor. Ayrıca kasana sağlam bir şifre koyup two way authentication koyarsan şifreleri çaldırman imkansız.

Ama localde sakladığın şifre dosyalarını biri elde edip kendi programında içeri aktarırsa kabak gibi bütün şifrelerini görür.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam lastpass online olarak saklıyor ama bütün datanı 256bit-aes ile şifreliyor. Ayrıca kasana sağlam bir şifre koyup two way authentication koyarsan şifreleri çaldırman imkansız.

Ama localde sakladığın şifre dosyalarını biri elde edip kendi programında içeri aktarırsa kabak gibi bütün şifrelerini görür.

Şimdi böyle diyince lastpass daha mantıklı geldi. Gözümü korkuttun vallahi hocam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

keepass hacım

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı