Şifre Değiştirme Mahkemesi
-
HolyOne bunu yazdı
Şöle bişey dersen bi ihtimal yırtabilirsn
"arkadaş o gün bende interneti kullanıyordu"
tabi adam o gün orda olmadığını ispat ederse sıçış
oldu olacak kuzenim yapmış desin
-
Mustafa bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Mahkemeler artık bu tip durumlarda operatörlerden adamın cep telefonunun bağlı olduğu baz istasyonunun koordinatlarını istiyor adam o gün ve saatte nerede diye.
neden o zaman calınan telefonların cogu bulunmuyor hocam
-
HolyOne bunu yazdı
Mahkeme şahitlere de bakar 3 tane yalancı sağlam şahit bulursan mobese kayıtları yoksa bişi çıkmaz diye düşünüyorum.
-
daha önce sizin bilgisayardan girişi varsa ortak kullanıyoduk gibisinden bişey söylenebilir. isim de yazmıyorsa adam kendi özel hesabı olduğunu nasıl ispat edecek?
hesaplarda özel bişey varsa öyle tehdit edin. ne bileyim ailene söylerim gibisinden. sahte isimse illa karı kız mesajları vardır.
-
Özel hukukta temel prensip 'müddei iddiasını ispat ile mükelleftir'.
Öncelikli olarak dava açacak olan tarafın;
1- Abinin böyle bir haksız fiilde bulunduğunu kanıtlaması
2- Uğradığı zararla abinin şifreleri ele geçirmesi arasında illiyet bağını kurması gerekli.
Yani daha dava açılmadan bir yorumda bulunmak pek isabetli olmaz. Açılırsa, dava dilekçesine göre hareket etmek gerekir.Tabi bu işin özel hukuka bakan tarafı, kamu hukuku açısından bakarsak, abinin yaptığı bir suç teşkil eder. Bunun araştırılması ve incelenmesi tamamen farklıdır.
afrasiab tarafından 05/May/14 06:37 tarihinde düzenlenmiştir -
sen de bilgisayarıma virüs koymuş, sonra da benim bilgisayarıma bağlanıp şifrelerini değiştirmiş dersin. arkadaşıma gösterdim, virüs var diye hemen format attı. isterseniz arkadaşımda burda diyip şahit sunarsın.
sen de onu suçlar, dava açarsın hacı. sonra da anlaşmaya gidersiniz. abin sonuçta bu elemanın şifrelerini bilmiyo. bu herifte direk doğrudan abini suçluyo. e nasıl bu kadar emin olabiliyo? şifre bu amk boru değil yani... besbelli para koparmaya çalışıyo sizden işte ;)