Şifrelerim Yayınlandı. Savcılığa Gidicem. YARDIM
-
MSN şifremi bir türlü ellerine geçirmişler. Sitede yayınlamışlar. Sitenin o anki videosunu, şifreleri çektim. Yarın savcılığa gitmeyi düşünüyorum. Nasıl bir yaptırımları olabilir. Başka yapmam gereken neler vardır? Kişilerle görüştüğüm msn kayıtları falan hepsi var.
Yarın savcılığa gitmeyi düşünüyorum yani. Domain panel şifrelerim falan aynıydı yayınladıkları öğrenmem bir oldu çok şükür.
@Mod: Tüm yazıyı kalın yazma hocam, konuyla alakasız, muhtelif yerlerden uydurulan, örneğin ; "savcıya vereceğin dilekçede tazminat isteyebilirsin" gibi yardım çabaları da silinmiştir,silinecektir.
-
geçmiş olsun hocam başka bişeye ihtiyacın yok gerisini onlar hallederler...
-
geçmiş olsun Hacı..
-
uğradığın herhangi bir zarar varsa onuda belgele ?
yanlız 1 msn şifren hacklendi diyede ben hukukun meşgul edilmesini tasvip etmiyorum onca bekleyen dava varken senelrce bekleyen açıkçası bir zararında yoksa hee siten hacklendiyse dosyaların projelerin silindiyse vs yada özel hayatında bir zarara uğradıysan tamam da 1 msn içinde ne biliyim uğraşılacak bişey değil gereksiz -
sadece mail hack 6 aydan başlar
maillere zarar verdiyse sildiyse 2yıldan başlar
devamını hayal gücünüze bırakıyorum =)
geçmiş olsun
-
Sorun MSN değil maillerdi hocam. Natrodan tut ihsye, godaddyden tut kendi bayiliklerime ait bütün önemli mailler orda.
-
Tebrik ediyorum seni tolga. En iyisini yapıyorsun.
-
Şifrelerin yayınlandığı gibi haberim olması bir oldu. ALLAH'tan bilgisayarı açıyordum tam o arada. Telefon ettiler msninde biri var böyle böyle yazmış. MSN'e giren kişiyle konuştum nette yayınladılar dediler. Eğer geç kalsaydım tahmin ediyorum ki alacağım zararın haddi hesabı yoktu. Sırf bu yüzden vereceğim savcılığa. Adamlarada dedim. Bu sefer sert kayaya çarptınız diye...
Belki 10 dk ile büyük zarardan kurtuldum.
-
Birde kişisel msnimi çalsalar umrum değil. Tekrar eklerim kişileri hacklendi artık bunu kullanıcam derim sorun değil. Ama çok çok öenmli diyebileceğim şifreler var. Özellikle 60 küsür domain içeren panel.
genishosting.com serverlarında barınıyormuş bir site. Adamları aradım ben sitemin kurallarında yazdım araştırma geliştirme diye, şifreni yayınlamakta özgürüm dedi. Dedim bunu savcılıkta söylersiniz ama kafama koydum vericem.
Biri çkakeliymiş. Adamdan adres istedim vermedi. Verseydi kolundan tutup birlikte gidecektik savcılığa :)
-
Benim anlamadığım neden senle bu kadar uğraşıyorlar..Sürekli birileri ile atışma halindesin ve düşman kazanıyorsun..
Kimseyle uğraşmazsan kimsede senle uğraşmaz bence.Hem cahil adamda değilsinki sen bir ton siten var programcılıktan anlıyorsun.Biraz daha güvenliğe önem versene..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Benim anlamadığım neden senle bu kadar uğraşıyorlar..Sürekli birileri ile atışma halindesin ve düşman kazanıyorsun..
Kimseyle uğraşmazsan kimsede senle uğraşmaz bence.Hem cahil adamda değilsinki sen bir ton siten var programcılıktan anlıyorsun.Biraz daha güvenliğe önem versene..
-----------------------------
Abi bende anlamıyorum ki millet neden benle atışma içinde. Kimseye puştluk etmem bişey etmem. Acaba arada puştlukmu yapmak gerekiyor ne. Valla kimseyle uğraştığım yok. Adam msne ekliyor diyor sitemde bu hatayı aldım bakarmısın. Adama diyorum hocam siten php anlamıyorum malesef. Basıyor küfürü :)MSN'de beni hatırla olarak seçilen (parola hatırlama dahil) maillerin şifreleri yayınlanmış. 7 tane msn vardı şifresi kayıtlı yani beni hatırla olarak seçilmiş. Onları yayınlamışlar. Büyük ihtimal keylogger yemişik. Ama aklım başıma geldi parola hatırla kısmı artık boş.