Şifreli Kanalları İzlemek İçin??
-
Hocalar discovery channel,national gibi uyduda şifreli kanalları izliyebiliceğimiz bir program var mı?internetten izlemek için.İzleyelimde sitede olur:)
-
aynen hocam herşeyi geçtim discovery ch. ve national geographici şifresiz izleyebileceğimiz bir yer varsa o bile olur :s
-
site program filan varmı bilmem ama Dreambox500s cihazını Araştırın derim sonrada forumdaki CCcam server konularına göz atıp sansar55 ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
site program filan varmı bilmem ama Dreambox500s cihazını Araştırın derim sonrada forumdaki CCcam server konularına göz atıp sansar55 ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim.
Hoca naptın ya öğrenciyiz ona nasıl para verelim,internet ordan çay ev sahibinden yemek komşudan okulu bitirmeye çalışıyoruz.Teşekkürler ilgilendiğin için. -
eğer varsa öle bişey netten izlemek yani harbiden çok güzel olur.. konuyla pek bi bilgim yok ama o yahudi kanallarını beleş seyretmek isterdim dorusu...
-
Selamlar,
Aynısı bugün benim de aklıma geldi. NG ve Discovery'i İngilizce olarak online izliyorum.
NG için link : http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.com/tv_channels/b2641.htm
Disovery için siteyi açtıktan sonra arama bölümüne Disovery yazmanız yeterli.
Sitede belki Türkçesi de olabilir. -
teşekkürler hocam ingilizcem güzel olucak ama..:)
-
national geographic
tivibu da var ayda 1 tl (şimdilik)
Aryan bunu yazdı:
eğer varsa öle bişey netten izlemek yani harbiden çok güzel olur.. konuyla pek bi bilgim yok ama o yahudi kanallarını beleş seyretmek isterdim dorusu...
-----------------------------yahudi kanalıysa neden seyrediyorsun ki. kendi propagandalarını yapıp, fikirlerini düşüncelerini senin beynine sokmaya çalışırlar
gerçi anladığım kadarıyla aradıkları kriterler karşılanmamış :P
-
İşimize Yarar Link :) Ama dreambox 800Hd de Manyak Güzel bu kanal
-
d-smart alırsak bu kanallara ücret ödüyormuyuz. ona göre uydu alıcısı alıcam
-
yahudi kanlalrı derken bu kanallar onlara ait ve şifreli. yani izlemek için para ödüorsun. ben de diorum ki beleş izlemek isterdim..