Sifreli Setuplar.
-
bi program var sifrelemisler setupunu. sifreyi girmeden setup calismiyor. bunun sifresini nasil kirariz ? bir siteden sifreyi weriyorlar. yardimci olabilecek olanvarmi ?
-
birde bana şfireli stup u nasıl yaparım onuda öğreten biri olsa.. :)
-
:):)
-
"... bir siteden sifreyi weriyorlar..."
ee o zaman şifreyi gir çalıştır ? :|
-
Yaptıkları korumaya göre değişir...
örneğin bazen sadece şifrenin girilişine göre aşşağıdaki butonun enabled disabled özelliğini değişiriyorlar... böyle bir durumda sadece ram editör ile butonun özelliğini değiştmek yetecektir...
bu tarz işlemler var ama programı görmeden bişey demek zor...
onun haricinde warez sitelerinde vs crackleri bulunabilir yada kendin crackleyebilirsin :) eğer cok kasış bir program değilse asmde je satırını bulup jne ile deiştirerek bile olabilir.. tabiki bunlar görmeden söylenemeyecek kadar genel şeyler...
hadi en kasış durumda, o bahsettiğin siteden cc ile alışveriş yaparsın :) ama kimin ccsi belli değil tabiki :) orjinal yazılımın olur hem :)
-
istiyorsan programi gonderebilirim bi bakarsan sevinirim. cok onemli birsey degil ama gurur meselesi desem yeri var :)
yardim edermisin rene ?
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------istiyorsan programi gonderebilirim bi bakarsan sevinirim. cok onemli birsey degil ama gurur meselesi desem yeri var :)
yardim edermisin rene ?
-----------------------------hocam önemli bişi deilse rapide upload et herkez baksın...
-
az biraz onemli. yani kesin sonuc aldiktan snra zaten herkeze sunacagim fakat sanmiyorum bizim forumda isine yarayacak olan varmi cikarmi ? iphone ile alakali bir dosya. isteyen olursa yaparim diyen varsa upload edeyim.
-
Hemşo sen uplıad et zaten şifreliymiş çözen bakabilir e çözende sana şifreyi verir :)
-
Hoca sağ tıkla bakalım sfx arşivi olmasın o.
-
www.romantizma.com/budosya.rar dosya burda bakarsaniz sevinirim.