Şifreli Yazı (98498195198419 Bit Şifreli)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Monutorden 1 metre falan uzaklaşıp şaşı bakarak görünüyor. isteyene fırından taze çıkmış c# kodunu da atabilirim.
Fakat normalde bunlar dergilerde renkli görüntüler üzerine işleniyor, siyah beyaza oturtunca köşeleri çok zor seçiliyor.
ah bi şaşı bakmayı becerebilsem :)) -
gözüm zönkledi arkadaş.
-
Ben programlama mantığını istiyorum holy. Bana balık tutmayı öğret ;)
-
Başta Baktım Böle Nette Vardır. Ama Bişi Çıkmadı. Ayrıca biri Çizim Yapsın Arkadaşım :|
-
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------Yanlız şifreli yazıdan şaşı olmadıysan kodu görünce şaşı olursn :P
-
HolyOne bunu yazdı:
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------Yanlız şifreli yazıdan şaşı olmadıysan kodu görünce şaşı olursn :P
-----------------------------Görelim bakalım şaşı olacak mıyız :D
-
Yazıyı copy paste ettim painte arka planın rengini de bi kırmızı bi sarı çıkıyor ama gözlerim bulandı zaten gözler sakat çözmek istiyen müritlere tavsiye paintle yazının arka planını değiştirin böle daha kolay oluyo sanki bişeyler çıkacak gibi ama benim gözler daha fazla dayanamadı ...
-
HolyOne bunu yazdı:
Monutorden 1 metre falan uzaklaşıp şaşı bakarak görünüyor. isteyene fırından taze çıkmış c# kodunu da atabilirim.
Fakat normalde bunlar dergilerde renkli görüntüler üzerine işleniyor, siyah beyaza oturtunca köşeleri çok zor seçiliyor.
-----------------------------Her bakışımda farklı şekiller gördüm. Gamalı haç, el ele tutuşmuş adamlar, gitar falan. Mürekkep lekesine döndü :)
-
3 vakte kadar 1 yol görüyorum
-
Şaşıya gerek yok dostlar 1 metrede flulaşıncaya kadar bekleyin sonrasında fluyu kaybetmeden yavaş yavaş yaklaşın..