Şifresi Unutulmus Winrarlanmıs Dosyayı Nasıl Acarım..??
-
Arkadaşlar internetten bi sarkı dosyası indirdim onun sifreli olduğunu felan yazmıodu indirdim winrarlanmıs indirdim ve şifre iskiodu şifreyi sitede dosya icinde felan arastırdam yok yok yok şimdi sarkılar felan acılmıo şifre istio nasıl acacam onu ben simdi ..??
-
Benim de boyle bi sorunum war :D
winrar sifre kırma programları wardi ama kirma sansi cok cok zor :S
su ic bence :D
-
Bencede su iç çok zor iş,
-
Yapma Burda O isin Erbabları cıkar elbet cözum Bulacak Biri Cıkar Ya ...
-
-
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------
Yapma Burda O isin Erbabları cıkar elbet cözum Bulacak Biri Cıkar Ya ...
-----------------------------Onlardan birisi ile konuşuyorsun :) hele şifrelemesi birde alfanumerik ise hiç uğraşma bildiğin deneme yanılma yöntemi ile deniyor programlar...
-
Ben bir rar dosyasının parolasını 3 ay Rus sitelerinde arandım durdum. Çünkü Rusça bir siteden indirmiştim. İndirdiğim siteyi hatırlamadığım için tüm aramalarıma rağmen (dosya adını) parola ile ilgili bir veri bulamadım başta. Ancak 3 aylık çalışma sonunda rar parolasını aynı dosyayı paylaşan yine bir rus sitesinden elde etmiştim. Tabi bu 3 ay içinde parolayı kırmak için günleeer, günler boyunca bilgisayarı açık bıraktığım oldu. Bence sen de şifre kırmaya çalışmaktansa, şifrenin ne olabileceğini araştır. Dosya adı ile yapacağın aramalar işine yarayabilir. Nihayetinde bir upload onlarca sitede paylaşılabiliyor. Tabi tarayıcı geçmişindeki URL'leri de deneyebilirsin. E genelde site adresleri oluyor parolalar. Parola bulan programların günleeer günler boyu olası kombinasyonları deneyerek bulamadığı parola www.(siteadresi).com gibi birşeydi nihayetinde.
-
bence başka yerde ara şarkıyı şifreyi kırana kadar başka yerden bulursun :D
-
su sekilde de bulabilirsin;
ornegin dosyanin ismi soyle birsey "grup_dinmeyen__sisler_bulvar__305_.rar"
google a direk "grup_dinmeyen__sisler_bulvar__305_.rar" yazdigin zaman o rar dosyasini indirebilecegin siteler yazar ve genellikle hepsi bir baska siteden kopyala yapistir calistiklari icin buldugun sitelerdeki sifreleri deneyebilirsin.
brute force ile yillar bile surebilir
-
norton nun yapmış oldugu bir yazılım var onun ile programı parcaciklara ayırıpı keytab bölümünü siler yazılımı geri birleştirirsen parça parçaysa içindeki dosya açarsın tek parçaysa açılmaya bilir
-
bir ara kendi şifrelediğim bir winrar için programı kullndım sadece 5 hane li sifre we işfre 19888
bunu kırabilirmi diye tamm 4 gün laptopu hiç kapamadımm ama sonucta bsey bulamadıı bncde wazgectimm artıkk