folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şifresi Unutulmus Winrarlanmıs Dosyayı Nasıl Acarım..??

Şifresi Unutulmus Winrarlanmıs Dosyayı Nasıl Acarım..??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar internetten bi sarkı dosyası indirdim  onun sifreli olduğunu felan yazmıodu indirdim winrarlanmıs indirdim ve şifre iskiodu şifreyi sitede dosya icinde felan arastırdam yok yok yok şimdi sarkılar felan acılmıo şifre istio nasıl acacam onu ben simdi ..??

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Benim de boyle bi sorunum war :D

winrar sifre kırma programları wardi ama kirma sansi cok cok zor :S

su ic bence :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bencede su iç çok zor iş,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Yapma Burda O isin Erbabları cıkar elbet cözum Bulacak Biri Cıkar Ya ...

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

nightprince44 bunu yazdı:
    -----------------------------

Yapma Burda O isin Erbabları cıkar elbet cözum Bulacak Biri Cıkar Ya ...

-----------------------------

Onlardan birisi ile konuşuyorsun :) hele şifrelemesi birde alfanumerik ise hiç uğraşma bildiğin deneme yanılma yöntemi ile deniyor programlar...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

Ben bir rar dosyasının parolasını 3 ay Rus sitelerinde arandım durdum. Çünkü Rusça bir siteden indirmiştim. İndirdiğim siteyi hatırlamadığım için tüm aramalarıma rağmen (dosya adını) parola ile ilgili bir veri bulamadım başta. Ancak 3 aylık çalışma sonunda rar parolasını aynı dosyayı paylaşan yine bir rus sitesinden elde etmiştim. Tabi bu 3 ay içinde parolayı kırmak için günleeer, günler boyunca bilgisayarı açık bıraktığım oldu. Bence sen de şifre kırmaya çalışmaktansa, şifrenin ne olabileceğini araştır. Dosya adı ile yapacağın aramalar işine yarayabilir. Nihayetinde bir upload onlarca sitede paylaşılabiliyor. Tabi tarayıcı geçmişindeki URL'leri de deneyebilirsin. E genelde site adresleri oluyor parolalar. Parola bulan programların günleeer günler boyu olası kombinasyonları deneyerek bulamadığı parola www.(siteadresi).com gibi birşeydi nihayetinde.

fazla uzaklaşmış olamaz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

bence başka yerde ara şarkıyı şifreyi kırana kadar başka yerden bulursun :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

su sekilde de bulabilirsin;

ornegin dosyanin ismi soyle birsey "grup_dinmeyen__sisler_bulvar__305_.rar"

google a direk "grup_dinmeyen__sisler_bulvar__305_.rar" yazdigin zaman o rar dosyasini indirebilecegin siteler yazar ve genellikle hepsi bir baska siteden kopyala yapistir calistiklari icin buldugun sitelerdeki sifreleri deneyebilirsin.

brute force ile yillar bile surebilir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

norton nun yapmış oldugu bir yazılım var onun ile programı parcaciklara ayırıpı keytab bölümünü siler yazılımı geri birleştirirsen parça parçaysa içindeki dosya açarsın tek parçaysa açılmaya bilir

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

bir ara kendi şifrelediğim bir winrar için programı kullndım sadece 5 hane li sifre we işfre 19888

bunu kırabilirmi diye tamm 4 gün laptopu  hiç kapamadımm ama sonucta bsey bulamadıı bncde wazgectimm artıkk

Legion_of_doom
Toplam Hit: 2354 Toplam Mesaj: 16