Sigara Fiyatlarında Büyük İndirim
-
ooo harika:D malboraya devam
-
son fiyatlar ne oldu
-
şu tüm sigaraların son fiyatlarını nerden bulabilirim :W
-
Bakın la fiyat hemen hemen aynı oldu. Demek ki neymiş? Tayyip zeki davranıyormuş. Şimdi daha fazla vergi kazanacak devlet ama sigara fiyatları yerinde sayacak. Buna misilleme olarak bütün sigara fiyatlarının aşağıya ineceğini düşünüyorum.
Bunu da eleştirmeyin allahını severseniz.
-
bugün 5,50 den malbuşu 2 karton aldim anasını satayım. düsmüsken alalım. yükselir filan bir daha. aman diyim. gerci winstomn iyi be.. tam ögrenci cigarasıydı.. malbuş bozmaz umarım bizi:)
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
bugün 5,50 den malbuşu 2 karton aldim anasını satayım. düsmüsken alalım. yükselir filan bir daha. aman diyim. gerci winstomn iyi be.. tam ögrenci cigarasıydı.. malbuş bozmaz umarım bizi:)
-----------------------------merak etme bi daha çıkmaz fiyatlar bu sene geçen zamda da öyle oldu sonra alıştık tabii :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
Bakın la fiyat hemen hemen aynı oldu. Demek ki neymiş? Tayyip zeki davranıyormuş. Şimdi daha fazla vergi kazanacak devlet ama sigara fiyatları yerinde sayacak. Buna misilleme olarak bütün sigara fiyatlarının aşağıya ineceğini düşünüyorum.
Bunu da eleştirmeyin allahını severseniz.
-----------------------------1- senin adamın önce tütün üreticilerinden alınan vergiyi düşürdü.
2- sonra senin vergine zam yaptı.
3- bütçe açığını kapatmak için bu sefer senin vergine aşırı derecede zam yaptı.
4- sigara satışlarının düşmesinden sonra üretici kendi karından indirim yaptı.
5- ama indirim yapıldığı için orana göre alınan vergi düştüğünden gene bütçe açığı oldu.
6- firmaların düşük vergi vererek daha yüksek kar elde edeceklerini fark etmeleri uzun sürmedi tabi ki.
7- şimdi ne olacak muhtemelen gene vergi zammı gelecek. yüzsüzlük işte.
-
Bu kadar tütün üretip içtiği tüm sigaralar yabancı firmalara ait ender sömürge ülkelerden biriyiz.
-
Hüsnü 2 yıldır aralıksız sağa sola vergi var evet. Ekmeğe 2 yıldır eski zamanlarda olduğu gibi %500 zam var. Domatese diğer tarım ürünlerine de :\
Marlboro'yu amerikan firması sanıyordum ben hem. Demek ki türk üretimiymiş... Vay yüzsüz tayyip. Adamların satışına darbe vurdu indirime sürükledi adamları. Ve senin demene göre yine tayyip zam yapacak sigaraya :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
Hüsnü 2 yıldır aralıksız sağa sola vergi var evet. Ekmeğe 2 yıldır eski zamanlarda olduğu gibi %500 zam var. Domatese diğer tarım ürünlerine de :\
-----------------------------vergi zammı gelebilir dostum. anlarım.
ancak işini bilen adamların gelip doğru düzgün kaynaklar yaratması gerekli.
sen hiçbir gideri olmayan köprüleri satmayı planlayıp, uzun vadede düşen geliri sigaradan kapatamazsın.