Sigara İçenlere Soru
-
aga o olayı sigarayla bağdaşlaştırma bence
ben 2 3 gün bıraktığımda ağzımda leş gibi zehir bir ta oluşuyor içene kadar bu kadar
-
ben de yaşıyorum hocam. sigarayı bırakma noktasına geldim artık
-
maserati bunu yazdı
aga o olayı sigarayla bağdaşlaştırma bence
ben 2 3 gün bıraktığımda ağzımda leş gibi zehir bir ta oluşuyor içene kadar bu kadar
hocam bende sigara kullanırken sabah kalktığımda ağzım leş gibi zehir tadı oluyor senin dediğin gibi bi kaç gün icmeyince bu sorun ortadan kalkıyo
-
Hocam diş sıkma, diş gıcırdatma olayının sigarayla bir alakası yok. Ben kendimi bildim bileli uyurken dişlerimi sıkarım istemsizce. Bunun için diş doktorlarına gidip kendine özel ağız içi tampon (sanırım böyle bir şeydi ya da ağızlık mı deniyordu hatırlamıyorum) yaptırıyorsun. Yatmadan önce onu takınca kısa süre sonra farkı hissetmeye başlıyorsun. Dediğim gibi sigara içmekle bir alakası yok. Hayatında sigara içmeyen ama gece yatarken dişini sıkan, gıcıdatan insanlar tanıyorum.
-
dostum diş sıkma bendede var sigarayla alakası yok psiolojik bir problem o.Bir diş hekimine git ağzının ölçüsüne göre silikonumsu bişey yapıyorlarmış.Yada ilaç verip mallaştırıorlar.ben 2 sinide yapmadım henüz o ayrı :) esneme,yorgunluk,uyku düzensizliği falan bendede var ama yağlanma olmadı hiç
-
16 yıldır içiyorum bu zıkkımı sadece sabahları öksürme ve balgam oluyo ama sadece kış aylarında,yaz aylarında sabah öksürüğü olmaz nedense.Diş sıkma sorunu psikolojiktir hocam,rahatlamaya çalış biraz..