Sigara İçerken Aklıma Geldi...!
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Keşke balkonda içmeseydin sigaranı :)
Hoca yapılır herhalde yapılmıcak bişe yokdur zamanda yolculuga hazırlık yapıyor millet o neden olmasın.
-----------------------------Hoca Lavaboda İçmekten İyidir. Balkon Temiz Hava Hem, Akla Böyle Güzel Şeyler Geliyor. Lavaboda Boktan Şeyler Geliyor Aklıma ( Mesela Akepe Gibi :P )
-----------------------------Birde Sigara Hepten zararlıdır derler ya. Ah ah Samsun 216 içerken neler neler geliyor aklıma bi bilsen, Seninki neki. :)
-
Hoca sinema sanatı ne olacak? Sanatı katletmek gibi birşey olur senin dediğin program ki zaten hayal gücü tamamen gerçeğe geçirilemez..bi kere o kadar güzel çizilemez =) yapılan programada font yükler gibi gerçek bişeyler yüklemek lazım..bu da imkansız..he bunu yapan biri olursa paranında amkor o ayrı mesele ama yapılabilecek bişey değil..
-
shockman bunu yazdı:
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Keşke balkonda içmeseydin sigaranı :)
Hoca yapılır herhalde yapılmıcak bişe yokdur zamanda yolculuga hazırlık yapıyor millet o neden olmasın.
-----------------------------Hoca Lavaboda İçmekten İyidir. Balkon Temiz Hava Hem, Akla Böyle Güzel Şeyler Geliyor. Lavaboda Boktan Şeyler Geliyor Aklıma ( Mesela Akepe Gibi :P )
-----------------------------Birde Sigara Hepten zararlıdır derler ya. Ah ah Samsun 216 içerken neler neler geliyor aklıma bi bilsen, Seninki neki. :)
-----------------------------Başlıktan çıkardığım sonuç; Sigara sağlığa faydalı olmasa da beyni işgüzar ataklar da pozitif yönde çalıştırmaya yardımcı oluyor. Tüm mucidlere önerilir :)
-
Dev oyun ve film sektöründeki şirketler yapabildikleri kadar gerçekçi görünüm sağlamak için en iyi koşullarda en gelişmiş teknolojiyle gece-gündüz çalışıyorlar. Yinede o filmi yada oyunu en iyi bilgisayarda çalıştırınca bile gerçekçiliği fazla ön plana çıkmıyor. Böyle bir zamanda ufak bir programın o şekilde bir verim vermesini bekleyemeyiz. Yani o iş başka baharlara kalmış (yıl 2050..)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bende az önce balkonda sigara içiyodm da benim nie aklıma gelmedi ?
-----------------------------Birader Ben Lark Kutu İçiyorum.
Öyle Her Sigarada Oluşan Bir Durum Değil Bu.
Öyle Samsun 216 İle Olmuyor :)
-----------------------------Valla en iyisi benim diyebilirim TBT de.VAr mı benim gibi ayda 1 paket götüren.Evet abicim ben ayda 1 paket içiyorum.Adam gbi Malboro yu alıyorum.
Bilardo atıyorum,Geceleri Tahribat ta gülüyorum,hüzünleniyorum vsvs...Ayda 1 paket malboro Rulzzz :P
Haa hem de aklıma nler geliyor.Bence kafayı ticarete yormakta fayda var.Mesela Lordvader89.Adam gelecegin gittigidiyor cusu olmaya aday.Bnce oskar verilmeli (:
Türk ün kafası 2 yerde çok iyi çalışırmış.
1.si tuvalette.işini görürken (:
2. de vaaz dinlerken.Valla dogru.benim aklıma hep oralarda jeton düşer.illa olacak.olmazsa olmaz . (:
-
başlığın yarısı sigara muhabbeti maşallah. "Ben sigara içmeyi beceriyorum!" diye basbar bağırıyor. Fikir de fena değil, ama bu söylenilen şeyin zaten var olduğunu tahmin ediyorum.
-
Eğer herkez düşündükleri ve hayal ettiklerini yapabilselerdi, bugün dünya diye bir kavram olmazdı.
Senin soruna gelince mutlaka yapılır ama kolay olsaydı bu işle uğraşan binlerce mühendis ve maliyeti düşürmeye çalışan yine binlerce yapımcı şirket var.
Demek ki senin bi fırt çekerken düşündüklerin öyle kısa sürede olmuyormuş...
Not:Diğer postları şimdi okudum, böyle birebir söylediği gibi bir teknoloji yok gençler.Olsaydı, film çekmeyede gerek kalmazdı. Oyuncular ile anlaşılır, onların görüntüleri ile herşey sıfırdan yaratılırdı. Lütfen abartmayalım.
-
Şu anda binlerce programcı,grafiker,kart üreticisi,işlemci üreticisi,directx-opengl sdk üreticisi çalışıyordur bunun için.
Fakat hala sonuca ulaşılabilmiş değil.
Gerçek olamazda gerçeğe yakın olabilir diye düşünüyorum.Bunun içinde baya yol kat edilmesi lazım.DirectX 20,veya OpenGL 10'u bekleyelim.
-
Balkon havası seni çarpmış galiba..
-
programcı olmadığın çok belli oluyor