Sigara İçme Yasağına Uyanınız Warmı
-
ewt müritler bu dumansız hava sahası olayına uyanınız warmı ben hiç sallamıyomda ceza falan alanıda görmedim daha siz napıyonuz ceza falan geldimi hiç ?
-
kapali mekanlarda icen olmuyor. özellikle devlet daireleri ve okul kurs dersane gibi kurumlarin sinirlari icerisinde acik veya kapali icilmiyor.. sanirim herkes yasaklara uyuyor. bir tek balikesir terminalinde gördüm icenleri kapali mekanda iciyorlar. icenlerin coguda yazihanenin adamlari.. üstelik polis ve jandarma oldugu halde. sehir merkezlerinde üstte saydigim kurumlarda icmiyor kimse. hatta bi cok cafe pastane gibi benzeri dükkanlarda bile yasak..
-
ee burası türkiye bazı yasaklar vardır uygulaması yok bazı uygulamalar vardır yasağı yok :)
-
ben tokattayım daha yasaga uyan görmedim doğru düzgün her dükkanda içiliyor pastaneler falan hiç uymuyor şikayet falanmı etsem :I
-
hayır :d
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hayır :d
-----------------------------
Şu ana kadar hiç kimse söndür onu demedi her yerde rahatlıkla içtim içmeyede devam edicem !
-
Pek bi değişiklık yok. Ben zaten normalde de metro gibi kapalı alanlarda içmezdim. Şimdide içmiyorum. Eskiden içtiğim yerlerde yine içiyorum
-
yasalar çiynenmek için vardır :|
-
internet cafede cigara içiom şimdi :)
-
yasaksa uyarız tabi
( sigara kullanmıyorum =D )