folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara Sarma Makinası

Sigara Sarma Makinası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bence tütünü güzel koyamıyorsun.

tütünü tel tel uzatacaksın boydan boya ve asla sıkıştırmayacaksın. kendi yoğunluğunda kalacak.

makina falan hikaye.. rızla iyidir.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

güzel tütün satan yer varmı bildiginiz tavsiye edeceginiz....????

son zamanlarda bok satmaya başladılar iyisini bulamıyorum

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

az çok düzgün çıkmaya başladı sigaralar biraz bekletiyorm nemi azalıyor ve ufaaltabildiğim kadar ufaltıyorum tütünü şimdi normal boyutlarda çıkıyor babalar ben boş filtreye soruyorum çarşafa sarmayı biliyorum ama öyle içmeyeceğim :))

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Ben sigara içerken ev arkadaşımla bundan almıştık. Çok memnunduk. Harika sarıyor. Fakat ilk aldığın zaman iyi saramazsın zaten birazcık tecrübe istiyor ne kadar koyman gerektiğini bi süre sonra anlıyorsun. Ayrıca sigarayı bu makinelerle sararken tütünün çok kuru olmaması gerekiyor. Taze tütünken sarıcaksın. Tütünün ağzını iyice kapatıcaksın kurumiycak. Tütünü elinle biraz oynayıp açıcaksın serpiştirip öyle sarıcaksın.

Esasen en güzeli sigarayı bırakmak :P Ben bıraktım içmiyorum artık.

http://www.keyif-shop.com/asp/show_stock.asp?product=Ssm9-1

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

Ben sigara içerken ev arkadaşımla bundan almıştık. Çok memnunduk. Harika sarıyor. Fakat ilk aldığın zaman iyi saramazsın zaten birazcık tecrübe istiyor ne kadar koyman gerektiğini bi süre sonra anlıyorsun. Ayrıca sigarayı bu makinelerle sararken tütünün çok kuru olmaması gerekiyor. Taze tütünken sarıcaksın. Tütünün ağzını iyice kapatıcaksın kurumiycak. Tütünü elinle biraz oynayıp açıcaksın serpiştirip öyle sarıcaksın.

hocam aynı cihaz var işte ben de konuyu açtıran bu ama dediklerin çok doğru cihazdan değilmiş konuyu açtığımdan beri bi ton sigara sardım alışmak mevzu şimdi kral oluyor. :)

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    tataryigit bunu yazdı

hocam aynı cihaz var işte ben de konuyu açtıran bu ama dediklerin çok doğru cihazdan değilmiş konuyu açtığımdan beri bi ton sigara sardım alışmak mevzu şimdi kral oluyor. :)

Bundan iyi makine yok :) Bi süre sonra sarmaktan da sıkılıyosun :) Bizim arkadaş bazen gecede 70-80 sarıyordu sonra onları içiyordu.
    Ama o sigaralar da dışarda sürekli kuruyo iyi muhafaza edemiyorsun. En sonunda sıkıldı monte carlo'nun ince sigarası var çok ince de değil ama normalden ince mavi paket.. ona geçti şimdi. Neyse böyle içersen de bi süre baya kar etmiş oluyosun zaten :) Malum sigara fiyatları çoğu kişiye sigarayı bıraktırdı..

Ben parliament içen biriydim ve öğrenciyim. Baktım bi hesapladım. Verdiğim paraya acıdım :) Zaten nargile seven biriyim evde nargilem de var. Komple nargileye döndüm çok daha ucuza en kaliteli tütünle en kaliteli kömürle içiyorum. Öncesinde sigara paketim olmadık zamanda bitiyodu strese giriyodum. Şimdi öyle bi derdim yok :) Darısı başına

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

en iyisi bu tarz bence

der die das
Toplam Hit: 3459 Toplam Mesaj: 18