Sigara Yakmadan Gelme - 2014 Yorumlarını Alalım?
-
sönmüyo ki hiç ?
sıradan bir yıl daha
yıl 365 gün
8 saat uyusan
122 gün uyuyarak geçirmişsin
-
tamamen boş geçen bir yıl 2015 tende bir beklentim yok benim sadece bir rakam değişecek
-
2012de hayatım acaba daha sikik olabilir mi diyodum
2013 geldi, gene aynısını dedim. bu sefer 2014 geldi..
bu kez daha skik olabilir mi demiyorum. olacak nasıl olsa. zevk almaya bakmak gerekk. şimdiden yağlamaya başladım ki zor geçmesin =)
-
İlk kez bu kadar uzun süre bi işim olmuştu bu yıl iş tatil felan aslında iyi geçti denebilir benim için
-
Geyik olacak ama;
2015 sana mutluluk, aşk, huzur ve bol para getirsin.
Getirmezse koy g.tüne gitsin.
Daha 2016 vaaarr, 2017 vaaarr....
*
Rakı alayı aldı. Huzurlu uyumalar..
-
'o da mı DD gelmiş?' senesiydi
-
erken yaktın be hocam
şuan 2014 can çekişiyor, bu konu son noktaya yakın zamanda patlamalıydı bence :))) -
ozgunlu bunu yazdıMert_648 bunu yazdıseven s.kilir s.ken sevilir yılıydi benim için
Kesinlikle öyle ve bu kural her daim geçerli, bunun için tedbir alıp önümüzdeki yılı 1-0 önde bitirmek gerek.
-
Böyle sikimsonik bir yıl olurmu diye diye geçti 2014 bakalım daha neler görücez
-
2014 'de herşey yoluna girecek sevdiğimle 2015 de 4 yıllık ilişkimde ciddi birşeyler olacak ümidiyle geçirdiğim bir yıldı.
Herşey daha da kötüye gitti.
Sevdiğimi kaybettim böylelikle 2015 hayallerimde suya düştü.
Okulda son senem bu memlekete lanet edıyorum SIKILDIM-BUNALDIM ıyıce... artık iş güç- askerlik vsvs...
Bundan böyle mecburiyetten dolayı gelecegime yönelmek durumunda kaldım.
2015 den beklentilerim ise.Güzel bir gelecek ve Ailem,eş,dost un hem mutlu olacagı hemde mutlu edecegı bır yıl olarak goruyorum.
Gelecegimdeki yaşantıma TEMEL atma yılı... HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HERKES İÇİN DE BENİM İÇİNDE ...