Sigara Yasağında Değişiklik
-
devlet nerde içilmez deniyorsa orada inadına içesim geliyor şu mereti..
-
işte bu hükümetin yıllardır ögrenemedigi şey. taviz tavizi dogurur. yakında serbestlik gelir istedigimiz yerlere :D
-
Şimdi anlamadığım ben giremicekmiyim bu sigara içimine izin verilen kapalı alanlara 18imi bitirmediğim için :|
-
İyiymiş yasağa uyanlar için. Benim için problem yok gemi güvertesi kapalı alan heryerde sigara keyfimden asla taviz vermem :)
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
HoLYSeRo bunu yazdı:
ne sevınıyosunuz hocam tımarhanede yada cezaevındemısınız durun bızede gelsın serbestlık de sevınelım :D
Cezaevlerinde cocukkoguslarında dahı ıcılıyor merak etme sen hıc. Vapurda ıcerken dahı ınsanlar tıp tp bakıyor pskolojık baskı kuruyorlar. Senın bu anlamamaz tavrını vapurda sıgara keyfını yasamamana baglıyorum. İlk nefesle birlikte kanıma karısan nıkotini beyin tarafından dopamin adrenalin salgılamasına bayılıyorum.Düşünce gücünün artmasına algının boyutunun buyumesıne neden oluyor.
-----------------------------Sırf feribotta sigara kahve keyfi yapmak için 1 saat uçakla gitmek varken 12 saat otobusle gidiyorum istanbula :) bide sabah orda olcak şekilde biniyorum otobuse
-
bi ara korkmaya başlamıştım holy veya rene hocam sigara içilmez tabelası koycak siteye diye :)) bu alanda cigara içmek yassahdır :D
-
iyi olur bea cezasini oder yine icerim ak utanmasalar zorla sigarayi biraktiricaklar
-
Martech bunu yazdı:
iyi olur bea cezasini oder yine icerim ak utanmasalar zorla sigarayi biraktiricaklar
-----------------------------helal olsun reyiz 4 aylık bir konuyu hortlattın :|
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------konuyu hortlatmak için çok aradın mı?
-
yoo ne alaka ak gece gece forumda dolasiyordum gordum post attim niye bu kadar kastin haci kendini bi zararirimi va :)