Sigaramın Dumanına Sarsam Saklasam Seniiiiiiii... Diye Bi Parça Arıyorum.
-
hacılar ezginin günlüğünün bi parçası vardı..sigaramın dumanına sarsam saklasam seni..gitme gitme gittiğin yldan dönülmez geri...diye uzayıp giden süper bi parça vardı..elinde olan upload ederse çok sevinirim..
-
Kaybolan bir gün gibiyim geçiverdi seneler
Bir mum gibi eriyorum
Bu dünyadan göçüyorum
Bir derdim var dermansızdır
Bir aşkım var ümitsizdir
Seni sevemem ki, seni saramam ki
Senin olamam mi buna engel var
Buna engel var....ben de bu parçayı arıyorum. ıhlamurlar altındanın reklamında çalıyordu??aradım bulamadım. olan varsa upload ederse sevinirim ;)
-
hacım al sigaranın dumanına sar :D
bu arada ben iki gündür icmiyorum sigara ondan bu sarkıyı da pek dinelmiyom :D
-
warlife bunu yazdı:
-----------------------------hacım al sigaranın dumanına sar :D
bu arada ben iki gündür icmiyorum sigara ondan bu sarkıyı da pek dinelmiyom :D
-----------------------------hocam çok tşk ederim :D ben de gidip birazdan sigara alıcam ii gidiyo , yeniden çok teşekkürler hocam ;) ayrıca müziğine ölüyom :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Kaybolan bir gün gibiyim geçiverdi seneler
Bir mum gibi eriyorum
Bu dünyadan göçüyorum
Bir aşkım var ümitsizdir
Buna engel var....ben de bu parçayı arıyorum. ıhlamurlar altındanın reklamında çalıyordu??aradım bulamadım. olan varsa upload ederse sevinirim ;)
-----------------------------buyur hoca...1. dk 30 sn dir..ztn daha uzununu görmedim... IHlamurlar altında - engel var.. ( kızın sesi nalan ' ıandırıyo :)
http://www.fileden.com/files/2007/4/13/978988/4.%FDhlamurlar%20alt%FDnda-engel%20var.mp3 -
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
baron_27 bunu yazdı:
Bir mum gibi eriyorum
Bu dünyadan göçüyorum
Bir aşkım var ümitsizdir
-----------------------------buyur hoca...1. dk 30 sn dir..ztn daha uzununu görmedim... IHlamurlar altında - engel var.. ( kızın sesi nalan ' ıandırıyo :)
http://www.fileden.com/files/2007/4/13/978988/4.%FDhlamurlar%20alt%FDnda-engel%20var.mp3
-----------------------------teşekkürler hocam, eyvallah
-
baron_27 bunu yazdı:
Bir mum gibi eriyorum
Bu dünyadan göçüyorum
Bir aşkım var ümitsizdir
-----------------------------http://rapidshare.com/files/31944477/Ihlamurlar_Alt__305_nda_-_Engel_Var_-_Dilek_Tuerkan.mp3.html
al hocam tamamen kendi uploadımdır ;) ayrıca 4 dk 30 saniyedir.ve üstte verilen link de çalışmıyor belirteyim :D
-
Hoca müjde.. :) biliyosun tbt de hizmette sınır yoktur...şarkının tamamını buldum upload ediyorum...
Edit medit : :) görmedim hoca ..iyi olmuş..ayrıca tbt de ki müridler çok hızlıdır :D -
edildi bile hocam sen saol :D nihahah :D ayrıca katılıyom tbt de hizmetini sınırı yoktur :D
-
evet tamamını indirdim, hepinize teşekkürler
-
katılıyom hocam tbt müritleri nitrolu arabadan bile hızlıdır ve bizde hizmetin sonu yoktur :D