folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sigaramın Dumanına Sarsam Saklasam Seniiiiiiii... Diye Bi Parça Arıyorum.

Sigaramın Dumanına Sarsam Saklasam Seniiiiiiii... Diye Bi Parça Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    hacılar ezginin günlüğünün bi parçası vardı..sigaramın dumanına sarsam saklasam seni..gitme gitme gittiğin yldan dönülmez geri...diye uzayıp giden süper bi parça vardı..elinde olan upload ederse çok sevinirim..

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

Kaybolan bir gün gibiyim geçiverdi seneler
    Bir mum gibi eriyorum
    Bu dünyadan göçüyorum
    Bir derdim var dermansızdır
    Bir aşkım var ümitsizdir
    Seni sevemem ki, seni saramam ki
    Senin olamam mi buna engel var
    Buna engel var....

ben de bu parçayı arıyorum. ıhlamurlar altındanın reklamında çalıyordu??aradım bulamadım. olan varsa upload ederse sevinirim ;)

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

hacım al sigaranın dumanına sar :D

http://rapidshare.com/files/31940341/Ezginin_Guenlue__287_ue_-_Sigaram__305_n_Duman__305_na_Sarsam.rar.html

bu arada ben iki gündür icmiyorum sigara ondan bu sarkıyı da pek dinelmiyom :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    warlife bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım al sigaranın dumanına sar :D

http://rapidshare.com/files/31940341/Ezginin_Guenlue__287_ue_-_Sigaram__305_n_Duman__305_na_Sarsam.rar.html

bu arada ben iki gündür icmiyorum sigara ondan bu sarkıyı da pek dinelmiyom :D

hocam çok tşk ederim :D ben de gidip birazdan sigara alıcam ii gidiyo , yeniden çok teşekkürler hocam ;) ayrıca müziğine ölüyom :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

Bir mum gibi eriyorum
    Bu dünyadan göçüyorum
    Bir aşkım var ümitsizdir
    Buna engel var....

ben de bu parçayı arıyorum. ıhlamurlar altındanın reklamında çalıyordu??aradım bulamadım. olan varsa upload ederse sevinirim ;)

buyur hoca...1. dk 30 sn dir..ztn daha uzununu görmedim... IHlamurlar altında - engel var.. ( kızın sesi nalan ' ıandırıyo :)
    http://www.fileden.com/files/2007/4/13/978988/4.%FDhlamurlar%20alt%FDnda-engel%20var.mp3

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

Bir mum gibi eriyorum
    Bu dünyadan göçüyorum
    Bir aşkım var ümitsizdir
    Buna engel var....

buyur hoca...1. dk 30 sn dir..ztn daha uzununu görmedim... IHlamurlar altında - engel var.. ( kızın sesi nalan ' ıandırıyo :)
    http://www.fileden.com/files/2007/4/13/978988/4.%FDhlamurlar%20alt%FDnda-engel%20var.mp3

teşekkürler hocam, eyvallah

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

Bir mum gibi eriyorum
    Bu dünyadan göçüyorum
    Bir aşkım var ümitsizdir
    Buna engel var....

http://rapidshare.com/files/31944477/Ihlamurlar_Alt__305_nda_-_Engel_Var_-_Dilek_Tuerkan.mp3.html

al hocam tamamen kendi uploadımdır ;) ayrıca 4 dk 30 saniyedir.ve üstte verilen link de çalışmıyor belirteyim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    Hoca müjde.. :) biliyosun tbt de hizmette sınır yoktur...şarkının tamamını buldum upload ediyorum...

Edit medit : :) görmedim hoca ..iyi olmuş..ayrıca tbt de ki müridler çok hızlıdır :D

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    edildi bile hocam sen saol :D nihahah :D ayrıca katılıyom tbt de hizmetini sınırı yoktur :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

evet tamamını indirdim, hepinize teşekkürler

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    katılıyom hocam tbt müritleri nitrolu arabadan bile hızlıdır ve bizde hizmetin sonu yoktur :D

Toplam Hit: 2607 Toplam Mesaj: 18