folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıgaraya Alıstıgımı Nasıl Anlıycam?

Sıgaraya Alıstıgımı Nasıl Anlıycam?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zen1th
    zen1th's avatar
    Erkek
    bırakılmaz abı zor ımkansız anca ıste ınanclıysanız oruc zmn ı kasa kasa belkı

Hayatta en onemli sey zafer degil yarısmaktır , mutlaka kazanmak degil iyi savasmayı bilmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ben içmedim içmiyorum
    yaşasın yeşilay :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leonardo
    Leonardo's avatar
    Erkek
    Allah var degilmissin yani tiryaki :)
    sen bi 20 sene daha tiryaki olmassın dimi :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KinG_q1
    KinG_q1's avatar
    Erkek
    sıgara içen öldüde içmeyen ölmedimi hem içerim he ölürümm eniyisi

== TaTAnGaLaR ==
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bird
    bird's avatar
    Dişi

beyler s,garayı bırakalı çok oldu..yani orda yazdıım zaman bıraktım ve içmiyorum herkese tavsiye ederim güzel bişey..özellkilede beyaz oje sürdüğümde bitanesi sarı olmak zorunda olmuyo..hepsi beyaz:)ehueheue..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=6069 - Banlanmaniz icin gecerli bir sebeptir herhalde ! Ibret-i alem icin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aPaCHeE
    aPaCHeE's avatar
    Erkek
    içç bişe olmaZ alayına giDEr siigarayada giDEr...... yemekten soRa iftaRdan sora miSsSs ciğerlerim bayram ediyoooo BidE marlboro light olursa yanında çay ooo miss bide muhabbet olursa warmı ütüne boşuna kasma bırakamsssınn eheheuuhehuehuee

"DEsigner Lan lawuk şekil olmuşsun 2 günde zuahahhaha Şunu Bİl ki Zikimize kadaRsın ahuauhauhauh sen önce ADMİN değil Adam OL ADam !! ondan sonra GEl...!!!!şimdi uz@@@@@ banlamassan a.q sağlam at ki bidaha senin gibi rezilelrin arasına giripte adamlığımızdan olmuyalım DÜNKÜ BOKLAR ..!!" "banlamazsan a.q." ne demek.. hemen...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aPaCHeE
    aPaCHeE's avatar
    Erkek
    bird bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler s,garayı bırakalı çok oldu..yani orda yazdıım zaman bıraktım ve içmiyorum herkese tavsiye ederim güzel bişey..özellkilede beyaz oje sürdüğümde bitanesi sarı olmak zorunda olmuyo..hepsi beyaz:)ehueheue..
    -----------------------------

Kızım senDE Davidoff iç :))izmariti beyaZ o zaman oje sürmeden beyazlarsın

"DEsigner Lan lawuk şekil olmuşsun 2 günde zuahahhaha Şunu Bİl ki Zikimize kadaRsın ahuauhauhauh sen önce ADMİN değil Adam OL ADam !! ondan sonra GEl...!!!!şimdi uz@@@@@ banlamassan a.q sağlam at ki bidaha senin gibi rezilelrin arasına giripte adamlığımızdan olmuyalım DÜNKÜ BOKLAR ..!!" "banlamazsan a.q." ne demek.. hemen...
Toplam Hit: 6908 Toplam Mesaj: 28