Sigaraya Bak Sen !
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
nargileye devam
----------------------------- -
KingOfTheAngel bunu yazdı:
izledikten sonra canımın sigara çekmesi bendeki bi sorundanmı kaynaklanıyo acaba :)
----------------------------- -
20 gündür sigara içmiyorum bıraktım artık üzerime sinen sigaranın leş kokusundan.dişlerimin tuvalet taşı gibi sararmasından.üstüne her gün 5 lira vermekten kurtuldum.nefes alışım değişti artık sabah kalkınca öksürmüyorum.inşallah sigara içen müritlerde bırakır darısı başınıza.
-
bende birakmadim ama azalttim. onceden 2 günde 1 paket iken artik gunde 1-2 tane. Belki de hiç..son 5-6 gundur 1 tane ictim mesela..
son 3 aydir felan paket almadim ve tasimiyorum..Rahatim huzurluyum mutluyum :)
-
lan o değil de acayip susadım ya o katranlı suyun da inceden gideri var yani :))
-
seref45 bunu yazdı:
20 gündür sigara içmiyorum bıraktım artık üzerime sinen sigaranın leş kokusundan.dişlerimin tuvalet taşı gibi sararmasından.üstüne her gün 5 lira vermekten kurtuldum.nefes alışım değişti artık sabah kalkınca öksürmüyorum.inşallah sigara içen müritlerde bırakır darısı başınıza.
-----------------------------benimde yaklaşık 2 ay oldu bir sinirden veya istanbulda arkadaş ortamına iyice girince başlamaktan tedirginim ama hergün 5.5 tl cebime kalıyor yedigim yemekten tad alıyorum şimdi bazı mürid ler diyecek önceden almıyormuydun diye önceden de alıyordum ama bu cok farklı birşey herşeyiyle güzel birşey sıgarayı bırakmak fazla yorgunluk çekmiyorsunuz sıgarayı bırakmak isteyenlere benden bir tavsiye sıgarayı bırakmak için hiç bir yöntem yoktur insanın kafasında bitiyor olay.
-
cuneyd bunu yazdı:
bende birakmadim ama azalttim. onceden 2 günde 1 paket iken artik gunde 1-2 tane. Belki de hiç..son 5-6 gundur 1 tane ictim mesela..
son 3 aydir felan paket almadim ve tasimiyorum..Rahatim huzurluyum mutluyum :)
-----------------------------senın bu yaptıgını ben 3 senedır yapıyorum bende mutluyum :|
-
günde 4 paket içen amcam vardı yaşı 65 yaşında diger amcam 55 yaşında vefat etti hayatında sigara içmeyen adam