Sigaraya Zam Geldi !
-
winston 4 oldu dio lar ama ben hala 3.75 e alıom ama sikicem bu zam getirenleri ha pezevenk parçaları
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
winston 4 oldu dio lar ama ben hala 3.75 e alıom ama sikicem bu zam getirenleri ha pezevenk parçaları
yok kardeş bende winston içiyorum. winston grubuna hala zam gelmedi.. ama bugün yarın winstonda zamlanır.. tütünemi başlasam ne yapsam.. :S -
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------haberi dinleyemeden bana zammı geçirdiler amq:W
o değilde benim için iyi oldu. kısa marlboro 4.80, 20 kuruş beklemek sıkıyodu. hep sakız yada kibrit falan veriyodu. şimdi tak 5 lira rahatladım amq :W :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------haberi dinleyemeden bana zammı geçirdiler amq:W
o değilde benim için iyi oldu. kısa marlboro 4.80, 20 kuruş beklemek sıkıyodu. hep sakız yada kibrit falan veriyodu. şimdi tak 5 lira rahatladım amq :W :D
sirpence :D:W ne adamsın herkes gider mersine sen gidersin tersini :P yaw ben malboro alcak parayı bulsam :D:D:Darkadaş var bakkal winstonu ona 4'e almış yemişler salağı ozamn :D
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------muahaha
-
adıyaman feat. arrap rules
-
memurun maaşına bukadar zam yapmazlar aq
-
Sigaraya Zam yapan eller kırılsın!!
-
Maaş Hariç Her şeye Zam Geliyor. :(