Sigarayı Bırakma Belgeseli
-
command3r bunu yazdı
bıraktımmmmmmmmmmmmmmmmmm eyw mürid gece gece hepsini kırdım attım zippoyuda kaldırdım kıytıya sıcarım sigaraya parama yazık ulan
Hayırlı olsun hocam zippo hediyeleri kabul edilir :D
Şaka bir yana bu videoyu 5 dk fılan ızledım hatta basında bır sıgara yakın fılan dıyordu yaktım. Sonra canavarlara geldi bı sıgara daha yaktım bısey oldu kapattım.
Bu aralar bende bırakmayı dusunuyorumda. Daha alkolu bırakalı 15 gun oldu senelerdır bu benım ıcın rekor. Bırde sıgarayı bırakmak fazla mı gelır
ters tepmesın dıye dusunmuyor degılım.
En iyisi bende izleyeyim yokmu bunun kaliteli linki
-
command3r bunu yazdı
bıraktımmmmmmmmmmmmmmmmmm eyw mürid gece gece hepsini kırdım attım zippoyuda kaldırdım kıytıya sıcarım sigaraya parama yazık ulan
Knka bunun şerefine zippoyu bana hediye etsene
-
Easx bunu yazdıcommand3r bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam zippo hediyeleri kabul edilir :D
Şaka bir yana bu videoyu 5 dk fılan ızledım hatta basında bır sıgara yakın fılan dıyordu yaktım. Sonra canavarlara geldi bı sıgara daha yaktım bısey oldu kapattım.
Bu aralar bende bırakmayı dusunuyorumda. Daha alkolu bırakalı 15 gun oldu senelerdır bu benım ıcın rekor. Bırde sıgarayı bırakmak fazla mı gelır
ters tepmesın dıye dusunmuyor degılım.
En iyisi bende izleyeyim yokmu bunun kaliteli linki
Ayni anda daha rahat birakirsin bence, alkol yaninda sigara istettiriyor zaten. Bi tasla iki kus, bi kerede hallolmus olur
-
belgesel bana çözüm değil valla..
bu mereti para için içmiyorumn ki.
-
-
görüntü kalitesi youtube 'daki gibi midir hocam ?
konuyu açandan da video linkini verenden de upload edenden de ALLAH razı olsun.
videoyu sabah 6- civarı izliyordum. sadece 20 dakika izledim miğdem bulandı. uyandım normalde yataktan kalkar kalkmaz sigara yakardım. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Kendimi maddi olarak değil sağlık yönüyle kârda hissediyorum. Eskisi gibi göğsümü gere gere nefes alabileceğimi hayal ediyorum.
İyiymiş .. :)
-
noname bunu yazdıcommand3r bunu yazdı
Knka bunun şerefine zippoyu bana hediye etsene
istanbuldayım ödemeli yolluyayım alkolü bırakmam ama sigarayı bıraktım ...