Sigarayı Bırakmak İsteyen Arkadaşlar İçeri
-
5 yıllık kullanıcı ilaçsız da bırakabilir diye düşünüyrm şahsen. gerçi bünyeden bünyeye değişir tabi.
-
Cizik bakalim.
Ilacin fiyati ne kadar peki ?
Ve ilacin amaci ne ? Vucuda nikotin etkisi mi birakiyo yoksa sadece agiza aci tat mi veriyo ?
-
Çizelim bakalım... Daha önceki laç deneyimim olumsuz sonuçlanmıştı, yazık olmuştu 67 TL ye...
-
İlaçsız bırakacağım şu mereti. Kendimle büyük savaşlardayım. Dur bakalım...
-
bırakırısınız arkadaşlar teferruatklı bilgiyi eczacınıza sorun detaylı anlatır. dunyanın bır numarası bu ılactır bıraktırır zaten 2 aylık kullanımlık tabletı var kımı 10 gunde kımı 1.5 ayda bırakır ama kesın bırakır. fıyatı ben 160 a aldım fakulteden arkadasımın eczanesınden pıyasada 200 tl ama 180 e kampanya yapıp veren eczanelerde var. kefili benım eksızsız kullanın tedavi bitimi bırakmayan olursa gelsın bana yapışsın
-
be eskiden devletin sigara bırakma polikiliniklerinde veriliyordu
Hala veriliyormu?
-
konu gizli olsaydı bir şeyler yazardım da şimdi açık konu demeye gelmiyor bance bırakmak isteyen rahat bir şekilde bırakır ilanç falan sadece bir bahane.
-
bir arkadaş anlattı bu tekniği içeceğiniz sigarayı ıslatıp kurutuyorsunuz ve içmeye çalışıyorsunuz. :)) umarım kurtulursunuz
-
hatayi bunu yazdı
bir arkadaş anlattı bu tekniği içeceğiniz sigarayı ıslatıp kurutuyorsunuz ve içmeye çalışıyorsunuz. :)) umarım kurtulursunuz
Yarıda söndürüp tekrar yakılan sigara
Kahve veya çayla beraber içilen sigara
Islatıp kurutulduktan sonra içilen sigara
-----> fazla zarar -
yazın bırakacam diye evdekilere söz verdiydim bari para biriktireyim de yaza alırım denerim artık^^