Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu - Allen Carr (DVD) Sigaradan 60 Dakikada Kurtulun!
-
Hocalar dumansız bir hayat Yıldızsız bir geceye benzer Sigaraya devam...
-
enişteye verdim bi kac gundur icmiom dio bakicaz :D
-
beyler bende sigara içiyorum yıllardır da öyle iyi bişeymiş gibi anlatıp kandırmayın kendinizi sonuçta kendimizi zehirlemek için para verıyoruz hesabını yaparsan tonla para verıyoruz hemde onu geç dişlerin sararıyor ten rengin soluyor giysilerinin saçlarının nefesinin idrarının leşşşş gibi kokması cabası ve sonuçta emin olun her kız sizin kopyanız olsa 1 si sigara içse diğeri içmese içmeyeni tercih eder siz leş gibi sigara kokan manitaya sırnaşabilirmisiniz onu sorun kendinize he bırakabiliyormuyum? hyr çabalıyormuyum ? hyr :D iğreniyormuyum evet. iyi bişeymiş gibi söz etmeyin lütfen yok dostum arkadaşım vs
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------murattı 10 tl de olsa bırakmicam amk :|
-----------------------------hehe içecek adam yine içer bilader.
-
sigarayı bırakmak için zyban diye bir ilaç var, öneri olarak iki kutu bitirilmesini söylüyorlar. ama ben bir kutu bitirdiğim zaman artık canım sigara istemiyordu.kalp ve böbrek rahatsızlığı olanların kullanmaması gereken yan etkileri olabilen bir ilaçmış ve vücuda da oldukça zararlı olduğunu söylüyorlar ama hiçbirşey sigaradan zararlı olamaz. ama sigarayı bırakmak için etkili bir kimyasal, bi süre kullandktan sonra sigara içmekle bok yemek arasında fark kalmıyor ve dolayısıyla canının istemesini geç görmeye bile dayanamaz hale geliyorsun.
ilaç yöntem metod fln hepsi hikaye aslında, ben bu boku niye içiyorum diye bir soru işareti uyanması lazım kafada , hyır kafa yaptığı falanda yok bi boka yaramıyor ama herşeyin yanında içiyo zavallı insanlar. en başta buna muhtaç olmamalıyım demelisin, sigarayla doğmadın sonuçta, sigara içmek içinde doğmadın biyerde.
-
Hortt!
Arkadaşlar, şans eseri dün gece bu adamın videosu ile karşılaştım. youtube'da türkçe dublaj olarak mevcut. ve sigarayı bıraktım. artık sizde zincirlerinizden kurtulun, nikotin esareti sona ersin!