Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu / DUAL TR&ENG / Belgesel Dvdrip
-
valla temmuz ve ağustos aylarında eylül 1 sigarayı bırakıyorum dedim eylül 1 sigarayı bıraktım ogün bugun içmiyorum içmicemde kendinizi şartlandırırsanız bırakabilirsiniz video ile rapid ile olcak iş değil :)
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------fatX bunu yazdı:
-----------------------------
rapidin mk demek istiyorum :@
-----------------------------Sinirlenme hacim :)
http://www.archive.org/download/sigara/Sigara.avi
direk link
ya tahribatca torrent paylasimini desteklemek lazim diye dusunuyorum.
-----------------------------saol hocam iki partı çekene kadar kıvranmışdım valla. bi de işe yararsa tam süper olur =)
-
daha önce verilmişti ozaman indirip izlemiştim hala 1 paket içiyorum hemde videoyu izlerken 3-4 tane içtim :)
-
boş işler bunlar moruq boşuna ugrasmayın ..
bırakmak isyteyenlere söylüyorum bu iş ilaçla video ile ilgili bişi değil bu iş İRADE ile
ben gece yatarken bırakıcam demiştim v ogeceden beri içmiyorum yaklaşık olarak 10 ay oldu
şiddetle tavsiye ediyorum ŞU SİGARA BELASINI BIRAKIN
-
ben bırakalı da cok oldu bu iş irade işi kesinlikle kitapla olcak iş değil
aslında sigarayı bıraktıracak hap buşluırşarda sigara sektörü engeller bunu yani tek bırakma yolu irade
-
Abicim videodan beri sigara icmiyorum. HAberiniz olsun. sadece cok mantikli olarak sigaranin ne bok oldugunu gosteriyor
Ama biraktim iste.
izleyin ise yariyor.
-
arkadaşlar bu gibi şeylerle bırakan var mı çevrenizde? :|
-
tarzan bunu yazdı:
arkadaşlar bu gibi şeylerle bırakan var mı çevrenizde? :|
-----------------------------Hala cevrenizde diyor ya )))) Biraktim haci ya )) 4 ncu gunde girdim
ki benim birakmam imkansizdi
ben icmiyordum a.q. sigarayi resmen yiyordum
-
bu videoyu izledim 1 hafta bıraktım sigarayı sonra psikolojik olarak çöküntü başladı..tekrar başladım :( temelli bırakmak için kafada bırakcagın günü de zamanıda herseyi cok iyi hazırlamak gerekio yoksa yani stres sinir hüzün hepsi bir arada zor oluo.. ama nikotin krizi 3 günlük sonra nikotine dair bişi kalmıo yani hersey beyinde..
-
snnyk bunu yazdı:
daha önce verilmişti ozaman indirip izlemiştim hala 1 paket içiyorum hemde videoyu izlerken 3-4 tane içtim :)
-----------------------------içmeye devam :D