Sığırların Günlüğü
-
Sığırların günlüğü bir yerleşim yerinde sığırlar yaşarmış. bu sığırlar sabah erkenden kalkar yerleşim yerindeki meydanda toplanırmış. kimisi evde kalırmış. neyse sığırlar geniş otlaklara yayılmak icin cıkarlarmış. bi coğu grup halinde gezer grup halinde otların her gun aynı otların üstünden gecer en önde liderler arkada da sığırcıklar olurmus .tabi bu sığırların deli başları da olurmus. coban ne yaparsa yapsın bi türlü düzelmezmiş . ondan genelde kasaba yollanırmış .bu sığırlar tüm gün otlandıktan sonra sessizce karınları yarı doymus yarı ac eve dönermiş . sonra evde yatar zamanını bildiğin sığırlar gibi gecirirmiş . kimi zaman sığırların bi kacı kacar dönmek istemezmiş ama bunları da kasaba yollarlarmış.Sığır dediğin yer icer yarı ac yarı tok yaşar süt verir.Sütü az veriyosa yine kesimhaneye yollanır. ama en iyi sığır cobana göre "ho" diyince yola gelen "ho" diyince yol değiştiren cobanın isteklerine karşı cıkmayan sığırlar sığırcıklarmış. Sığırları sevelim.
-
peki..
-
ve her geceyi tetiği çekerek geçirdiler...sığırcıklar
-
Bilgiler için teşekkürler.
İçimde ki sığır sevgisini açığa çıkarmış oldun.
Camış versiyonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
-
tamam soylerim...
-
Verdiğin bilgiler için teşekkürler :)
-
Sığırları siyasiler sevsin.
Güzel örnek olmuş.
-
bkz. sosyal mesaj verme arkadaşım
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bilgiler için teşekkürler.
İçimde ki sığır sevgisini açığa çıkarmış oldun.
Camış versiyonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
-----------------------------bu versiyondan sonra benim içinde deve versiyonunu paylaşırsan sevinirim...
-
sıgır erkek değilmi yav erkek süt vermez lan :D
-
edit:
pardon.
Toplam Hit: 2240 Toplam Mesaj: 16