Sigorta Firması Hakkında Bilgi
-
Arkadaşlar herkese merhaba geçtiğimiz günlerde bir araba bakıyordum ve 2 gün önce kafama yatan bir araba bulup satın aldım fakat şimdi de şöyle bir problemimiz var :) Benim yaşım 23 aracımda 2001 model zorunlu trafik sigortası yaptıracağım ama sanırım yaştan dolayı fiyatlar çok yüksek çıkıyor sizin önerebileceğiniz bir kurum varmı acaba ?
-
Dj Alper sekan iyi çocuk tur o nederse onu yap
-
o kazık girecek o yaşta kaçış yok anne babanın üzerine yap yada bir yerden başlayacaksın
bütün şirketler yüksek verecek sana
-
DJ_Alper bunu yazdı
o kazık girecek o yaşta kaçış yok anne babanın üzerine yap yada bir yerden başlayacaksın
bütün şirketler yüksek verecek sana
İşin uzmani konustu her türlü sokacaklar, sigorta yaparken serkan abi ye danis dandik firmadan yaptirirsin. Kaza durumunda araban 3 ay yatar muhattap olmaz 100 fazla ver kaliteli firmadan yaptir
-
Tamam hocam fazla çıkar eyvallahta 3900 diyen var 3900 nedir el insaf ya en uygun söyleyen 2300 diyor
-
rsnalp bunu yazdı
Tamam hocam fazla çıkar eyvallahta 3900 diyen var 3900 nedir el insaf ya en uygun söyleyen 2300 diyor
ikametin neresi hocam
-
Yas 28 annemin ustune yaptim bende pazartesi aldim 560tl cikti sigorta
-
rsnalp bunu yazdı
Araba kac para merak ettim. Arkadasim araba aldi 7bin tl ye 1500tl sigorta cikti en uygun mecbur verdi
-
bende 2012 aracı almıştım kasım ayında üzerime
yaş 22 sigorta axa 3000 felan demişti,neova vardı 1700 dediler oda çok dandik felan dediler
aynı gün annem devrettim aracı 800 liraya yaptırdım
-
Aloryan bunu yazdırsnalp bunu yazdı
Araba kac para merak ettim. Arkadasim araba aldi 7bin tl ye 1500tl sigorta cikti en uygun mecbur verdi
araç değerleri trafik sigortasında ufak çarpandır. en önemli kat sayılar yaş ve ikamettir. Geçmiş kazası varsa en etkeni şöyle sıralayabiliriz
Hasarsızlık - Yaş - İkamet - araç türü - araç tipi - araç model yılı
bıktım trafik sigortalarfından tek fiyat olsun bitsin amk kafa hergün hergün yanı muhabbet kafa kaldırmıyo bıktım ya
seneye kpss girip numaramı değişitip göçüp gidecem amk yada dağa çıkıp orda yaşayacam
-
bana da 2300 lira çikardilar 850 tl halksigortadan hallettim. koalayda 1300 lira fln cikiyordu 1 hafta sonra 2 ye katladilar. bence bankalarin sigorta sirketlerine sor. yas 25 2012 model araba ilk kez adima kayitli.