Sigorta Ve Kyk Bursu
-
part time işte çalışıyorum. bana 5 aya kadar sigortalı çalışınca burs kesilmiyor dediler. Arkadaşla konuştum dikkst et kesilen arkadaşım var dedi. 4441961 i aradım operatör tuşuna yirmi dakkada ulaşamadım belkide yoktur. nette ise kesin bilgi yok. kesin bilgi veya yetkili telefon numarası rica ediyorum.
-
direk kyk'yı aradım sordum.1 ay sigortan yapılınca kesiliyor. hatta 5 günde bile. (5 gün yapıldığında dilekçeyle falan düzeltiliyormuş) 1 ayın kaçarı yok ama. ayrıca yaz aylarında takip çok fazlaymış. dikkat et derim.
düzeltme : ben kredi için sordum buarada ama burs için de aynı durum sözkonusu olabilir
-
abicim bana kyk ya ait çalışan bir numara bul. deliricem. nettekilerin hepsi patlamış.
-
sen kendi adına sigorta primi yatmasını umursamıyorsan. zaten öğrenci olduğun için ailenin sigortasından faydalanabiliyorsun. bırak sigorta kaydını yapmasınlar kaçak göçek çalış hatta sigortaya yatan paranı bile cebine alırsın
edit: zaten sigorta açılış tarihin belli... sonra o açığı kapatırsın.
-
çalıştığım yer okulun içinde. asadışı bi olay olmaz. şimi gidiyorum soracağım.
-
kredi kesiliyo mu bu arada?
-
görüştüm paxartesiyi bekle dediler. görevli biri yokmuş. ben bunu kyk üxerinden nasıl öğreneceğim. numara ve oparatör var mı
-
görüştüm paxartesiyi bekle dediler. görevli biri yokmuş. ben bunu kyk üxerinden nasıl öğreneceğim. numara ve oparatör var mı
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------direk kyk'yı aradım sordum.1 ay sigortan yapılınca kesiliyor. hatta 5 günde bile. (5 gün yapıldığında dilekçeyle falan düzeltiliyormuş) 1 ayın kaçarı yok ama. ayrıca yaz aylarında takip çok fazlaymış. dikkat et derim.
düzeltme : ben kredi için sordum buarada ama burs için de aynı durum sözkonusu olabilir
-----------------------------her ay yatan kyk kredisinden bahsediyosun demi? Ben okuldaki ilk yılımdan beri zaman zaman çalışıyorum hiç bi şey olmadı?
gerçi benimkilerin sistemi şuydu, çalıştığım saat üzerinden sigorta yapılıyordu...ama migrosta düzenli olarak part time çalışan arkadaşım da kredi almaya devam ediyodu=s
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hcoam benim arkadaşda çok aradı sordu telden ( numarayı bilmiom, genel müdürlüğü yada bölge genel müdürlüğü yurtlarını ara istersen ) sigorta aylık olmazsa sorun olmuyormuş.yani senin parttime olduğunu bilmeleri lazım.
++ sigorta yapılınca burs kesiliyor olsa , üniversite kütüphanelerin de kendi üni. öğrencilerini sigortalı çalıştırmazlardı.
rast gele
-
biri çıkmıyorki 4441961 den durumum ne diyeyim. görevlide yokmuş burada. pazartesiye kadar beni bekletiyorlar. ne tür sigorta yapıyorlar belli degil. kaza sigorrasımıymış neymis onceden ona pirim yatmıyor mus. sımdı degısmıs olabiliirmıs misler de mısler.