Sihirbazlık Numaralarını Nereden Öğrenebilirim?
-
Arkadaşlar küçüklükten beri böyle işlere ilgi duymuşumdur.
Oyuncak dükkanlarında filan sihirbazlık için gerekli set var,
dealextreme de var onları filan hepsini biliyorum.
çok basitler onlar.
Büyük numaraları nasıl nereden öğrenebilirim?
sihirbaz tanıdığı olan biri var mı?
-
O numaralar parayla satılıyor ve az bir şey de değil. Karşılayabilecek misin?
-
msn@jadebilisim.com du galiba tahribatta öyle bi hokkabaz vardı ekle bi dene hoca eve gidince msn veririm sana net olarak
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
O numaralar parayla satılıyor ve az bir şey de değil. Karşılayabilecek misin?
-----------------------------hocam numaranın büyüklüğüne bağlı para bakarız :D
-
yalnizturk bunu yazdı:
msn@jadebilisim.com du galiba tahribatta öyle bi hokkabaz vardı ekle bi dene hoca eve gidince msn veririm sana net olarak
-----------------------------hocam o sanırım banlanmıştı.
???
-
evet banlandı msn doğrudur.
-
O arkadaş msne sık sık giriyor fakat bunalımda gibi, iletileri ve nickleri pek hayra alamet değil.
Sürekli bir küfür, bir sitem içerisinde.
-
wking bunu yazdı:
O arkadaş msne sık sık giriyor fakat bunalımda gibi, iletileri ve nickleri pek hayra alamet değil.
Sürekli bir küfür, bir sitem içerisinde.
:D hoca güldürdün beni bırak adam küfrederse etsin hep öyleydi o geçen senede türkçe konuşmayanlara küfrediyordu iyi biridir -
myblackworldweb bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------hocam o sanırım banlanmıştı.
???
banlansın hocam ne olacak sen msnden görüşeceksin fiyatlarda gayet makuldü lakin param olmadığından alamamıştım sonra unuttum şimdi aklıma getirdin -
hocam bu siteden malzemeler satın alabilirsin. malzemeler ile birlikte antalatan eğitim dvd leride mevcut. ordan baya siparişimiz olmuştu bizim. ama hocam kimseye anlatma işin sırlarını yoksa espirisi kaçıyo bıraktık biz anlatmama işini beceremedik :)
-
muratmet bunu yazdı:
hocam bu siteden malzemeler satın alabilirsin. malzemeler ile birlikte antalatan eğitim dvd leride mevcut. ordan baya siparişimiz olmuştu bizim. ama hocam kimseye anlatma işin sırlarını yoksa espirisi kaçıyo bıraktık biz anlatmama işini beceremedik :)
-----------------------------:D:D eyw. hocam