Şiir Okuma Denemem (Anerka)
-
tonlama iyi ama seste etkileyicilik yok malesef.İnsana dokunan bi ses tonu değil çok sade
-
@tantum
Hacı az biraz mikrofon fobisinden :) bi kısmıda şiir çok uzun okurken kopuyursun o duygudan, tam anlamıyla sürdüremiyorsun.....
İyi kötü tüm yorumlar devam........
-
R3D bunu yazdı:
-----------------------------
@tantum
Hacı az biraz mikrofon fobisinden :) bi kısmıda şiir çok uzun okurken kopuyursun o duygudan, tam anlamıyla sürdüremiyorsun.....
İyi kötü tüm yorumlar devam........
-----------------------------umarım mikrofon fobisidir hocam :) ama ben direk ses tonuna takıldım .mesela bedirhan gökçe nin merhaba demesiyle benimki bir değildir gibi.
-
adamın bir sesi var dinleyen bir daha bir daha diyo :D Bedirhan Gökçe'nin sesine benziyo sesi. Gerek şiirde gerek nesirde tonlama ve vurgulamayada hakim.
(abim olur kendisi ama hiçbirşeyimiz benzemediği gibi sesim de benzemez ben şiir okusam kaçarsınız o okusa hayran kalırsınız :D )
edit: bu arada tonlamaya hakimsin ama ses harbi müritlerden birininde yazdığı gibi sanki ayyaşmışsın gibi. sesin kısılmış gibi ama yinede güzel. :W
-
sirpence bunu yazdı:
adamın bir sesi var dinleyen bir daha bir daha diyo :D Bedirhan Gökçe'nin sesine benziyo sesi. Gerek şiirde gerek nesirde tonlama ve vurgulamayada hakim.
(abim olur kendisi ama hiçbirşeyimiz benzemediği gibi sesim de benzemez ben şiir okusam kaçarsınız o okusa hayran kalırsınız :D )
edit: bu arada tonlamaya hakimsin ama ses harbi müritlerden birininde yazdığı gibi sanki ayyaşmışsın gibi. sesin kısılmış gibi ama yinede güzel. :W
-----------------------------Eyvallah hacım :))
Hiç öyle bi iddiam yok zaten şunun gibi okurum yada söyle sağlam okurum böyle sağlam sesim var diye :)
Ama okurum işte kendi halimce.......
-
çok güzel olmuş hpcam indirdim dinlerim arada :D
-
avluka bunu yazdı:
çok güzel olmuş hpcam indirdim dinlerim arada :D
-----------------------------Eyvallah hacım.... :)
-
aradaki esler çok tartımı bozuk fakat okuyuşun ii
-
EntelKoylu bunu yazdı:
aradaki esler çok tartımı bozuk fakat okuyuşun ii
-----------------------------Es ??? Tartım ??? Kesin güzel şeylerdir ama bilene tabi :)
Ben tartım falan bilmem hacı, zaten bilsem dikkat ederdim de ....
Eyvallah ;)