Şiirin Battığı Nokta(Bana Yazdırırlarsa Böyle Olur)
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
Master bunu yazdı:
gece-gece yapmayın. zulayı çıkarttırmayın:)
senin zulan var ama benimde 2.5 yıllık aşkımvar biraz daha dertlensem varya düşün benden neler çıkar
-----------------------------2 bucuk mu ? :) daha yolun başindasin o zaman bilader...
o dediğin şeyi ben 2bucuk x 2 senedir yaşıyorum.
-
Master bunu yazdı:
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
Master bunu yazdı:
gece-gece yapmayın. zulayı çıkarttırmayın:)
senin zulan var ama benimde 2.5 yıllık aşkımvar biraz daha dertlensem varya düşün benden neler çıkar
-----------------------------2 bucuk mu ? :) daha yolun başindasin o zaman bilader...
o dediğin şeyi ben 2bucuk x 2 senedir yaşıyorum.
öle deme hoca bunun başı kıçımı var varsada zaten şiirlerden anlarsın ben işin kıçına mecburi iniş yapmış durumdayım daha önce çk kızla çıktım ama bukızın yanında mallaşırdım ama öle böledil enson çıkma teklif etmeye kalktığımda sanki ilkkez birine teklif ediyormuş gibi oldum hatta daha beter kıza kordorun ortasında ha bide öğretmenler odasına kadar yürüterek kazulet gibi çiçeği dayadım kafama tüküreyim bide bişede diemedim sadece çiçeği uzta bildim hem kızı hem kendimi rezil ettim hayatımda hiç böylesine saçmalamamıştım şimdi sende bukadar beter olduysan ozaman ellerinden öperim yok diğilsen kusra bakma benim biryıllık aşkım 100 yıla bedeldir -
Aşkın yılı olmaz zaten kardeşim. Ya$anılanlar olur. ßazen 1 yıldır o bazen 5 bazende 1 gün bile çok yıla bedeldir..
doğrudur. bu iş adamı hayatta en çok yoran iş. beni hiç bişey bu kadar yoramadı, düşmanlarım bile :) yoramazda zaten.
şiiri şiirleri yazmayı ve yazılanları iyi bilirim. o yüzden sevdim konuyu ve yazmak istedim.. ;)
-
pişmanım işte neçare.
Burda Cümle Düşüklüğü Olmuş
-
Belkide vardır hala
bitmemiş ümitlerin´,
Yaşanmamış düşlerin
kurulmuş hayallerin
Gerçekleşeceği bi yer
Hepmi bu yer için yaşadık
Yada bu yerin varlığınamı kandık..
Galiba ikisindede biz kaybettik
Beklenen sevgili için,
inandık hiç gelmedi oraya,
aslında oyerden haberi bile yoktu
Orayı biz var ettik,
biz yaşattık, biz süsledik
işin kötüsü o yerin gerçek olmadığını bi biz anlamadık..
Başkalarının şaşkın bakışlarıyla..
yaşadım ,yaşıyorum daha yaşarmıyım bilmem
Sevgili bilir o sürükledi bizi buraya ya
tanımlanamayan dünyaya
bırakıp bırakıp gitti.
Hep gitti. -
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Okuyorum şiirini şiir gibi,
Hece ölçüsü,aruz yok gibi gibi
Bir sen,bir ben bir de Jet Lee
Nerdesin Rüya Kız,gel bitir bu eziyeti..
-----------------------------uuu koptum valla :D
-
bambam66 bunu yazdı:
kesinlikle haklısında hocam bundada biraz kafiye ve redif var onlar kurtarmıyormu
hocam kurtarır kurtarmaz evrensel bişey diyemem ölçü uyak olayı betimleme yoksa eğer yahut olağan üstü bi anlatım yoksa fakat bu olağan üstülük anlaşılmamak için değil anlatılmak isteneni değişik bi bçimde ifade etmeli bunu başaramıyorsa ölçü uyak olmalı bence ölçülü uyak zordur biraz anlam bütünlüğüyle birlikte tabiki kimileri bi kısıtlama gözüyle bakar ölçüye uyağa halbuki bizi bi mecburiyete iter farklı anlatımlar yeni kelime arayışları sözcüklere farklı anlamlar yüklemeye mecbur oluruz çünkü standart olan standart haliyle işimizi yaramaz ölçüyle tabi bunlar benim görüşüm bu böyledir demiyorum serbest ölçü diye bi yazım biçimi de vardır fakat onda bile uyak ahenk söz konusudur