Siirtteki Kokuşmuşluk
-
kapitalizm yapınca medeniyet oluyor. siirtteki bakkal hasan yapınca hayvan oluyor.
medeniyet anlayışına gel arkadaş (: e herkes behül kadar zengin değil ki yapılanlar normal sayılsın.
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
kapitalizm yapınca medeniyet oluyor. siirtteki bakkal hasan yapınca hayvan oluyor.
medeniyet anlayışına gel arkadaş (: e herkes behül kadar zengin değil ki yapılanlar normal sayılsın.
-----------------------------senin yorum yaptigini gorunce girip bakayım dedim :)
bende şunu diyeyim...bi şehirde bir olay oluyor diye bir şehrin tamamına bok atmayin.
her şehirde pislik var.Doğu / Batı fark etmiyor yani..
-
Sezen'in namus şarkısı vardır ne güzel...
Namus adına töre cinayetlerinin işlendiği namussuzluk abidesi yurdumuz...
Bir de tecavüzcüuü değil de mağduru katlederler... Namusnu .nden .min piçleri...
-
Bu nasıl bir olaydır arkadaş ya . :S
-
konudan önce konuyu açan arkadaşın konuyu servis etme tarzına bir çift lafım olacak. şimdi bu tarz olayları koca bir şehir'e mal etmiş olman seni neredeyse o şerefsizliği yapanlar ile aynı seviye'ye getirmiş vesselam.
geçen hafta öz ve öz kız kardeşine tecavüz eden bursalı genç haberini okumuştum babası bunu görünce gidip çay ocağında kendini asmıştı şimdi ben bu haber'den yola cıkarak direk koca bursa sehrinimi hedef almalıyım veya orada ki bütün insanları aynı kefeye koymam ne kadar doğru olabilir di? demek istediğim haber'den ziyade bazı art niyetli arkadaşlar direk o bölgeye olan kinlerini bu haber vasıtası ile dışa vurmuslar yani egolarına mastürbasyon çekmisler yazık...
+ siir'tin nüfusu 100 değil.
neyse konuya dönelim bana kalırsa bu ülke'de bu ve buna benzer durumlar için şeriat hükümleri uygulanmalı her ne kadar bazıları laiklik vs. nutukları atacak olsa'da bu tarz insan görünümlü tanımsız varlıkların hakkından en iyi şeriat gelir sistem yine laiklik olsun ama buna benzer durumlarda şeriat hükümleri geçerli olsun bak o zaman kalıyor mu böyle haberler.
son olarak bu kirliliğin baş aktörü emperyalist medyadır örf ve adetlerimize tamamen zıt dizi ve programlar ile gençliği asimile ettiler ne mahrem kaldı ne gelenek resmen gençliği editlediler her istediklerini dizi ve filmler ile empoze ediyorlar behlül yengesine kayıyor değil mi? peki bu behlül isimli halk kahramanının yaptığı ne kadar etik behlül'ün dizisi reyting rekorları kırıyor biraz kafamızı elimizin arasına alıp düşünelim. sırf bir birimize mualefet etmek maksadı ile doğruları inkar etmeyelim.
-
Kardeşbu olaylar 10 yıl önce de oluyordu, 40 yıl önce de...
Örf adet diyorsun... Bu olaylar örf adet olmuş...
Mağduru öldür faili yaşat
-
anlama özürlü arkadaşlar var heralde aramızda siirtteki kokuşmuşluk diye konu başlığı açmışım siirtin kokuşmuşluğu değil!
şu yazıyı okuduktan sonra siirtte bi kokuşmuşluk varmıdır yokmudur? vardır demi bende öyle düşündüm ve başlığıda öyl yazdım boş boş konuşmayın
.
-
hocam ben bu haber igecen okudumda kuyruk sallama isi olmasa bu kadarda olmaz bence. ustlerinde 100. kisi gecene kadar akillari nerdeymis bunuda sorgulamak lazim bence. vardir bu iste bir bit yenigi bence