Şikayet
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
ilower bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Allah allah hacı sende fatura vermiyosa parayı vermeyeceksin neden verdin ki?
çıkışımızı vermıyordular hacı...
-----------------------------valla vermezse vermesin bana fatura vermedikten sonra hertürlü çıkarım o vermesede olur gerekirse başhekimi çağırtırım orayı birbirine katarım yine çıkarım. Varmı hoca öyle faturasız işlem bakkalmı burası diye sorarlar adama
-----------------------------Aynen bir daha aklında olsun böyle yaparsın,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
ilower bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------Allah allah hacı sende fatura vermiyosa parayı vermeyeceksin neden verdin ki?
-----------------------------valla vermezse vermesin bana fatura vermedikten sonra hertürlü çıkarım o vermesede olur gerekirse başhekimi çağırtırım orayı birbirine katarım yine çıkarım. Varmı hoca öyle faturasız işlem bakkalmı burası diye sorarlar adama
ustam haklısın hepımızın aklında bulunsun ama o piskolojide hıc bısı aklıma gelmıyordu .... telefonlada gorstum ben yasa dısı bır olay dedı saglık kuurumunu arayın dedı .. herkes bı yere yonlendırecek artık .. sağlık olsun hacılar ama aklımızda bulunsun ................. -
ilower bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
ilower bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Allah allah hacı sende fatura vermiyosa parayı vermeyeceksin neden verdin ki?
ustam haklısın hepımızın aklında bulunsun ama o piskolojide hıc bısı aklıma gelmıyordu .... telefonlada gorstum ben yasa dısı bır olay dedı saglık kuurumunu arayın dedı .. herkes bı yere yonlendırecek artık .. sağlık olsun hacılar ama aklımızda bulunsun .................
-----------------------------ne oldu olay sonuçlandımı
-
şikayet in yanında hastanenin ismini felan yazsaydın google da ilk sıralarda çıkardı
-
tahribat aracılığıyla googlede ilk sırada çıkar bu :) bir de başbakanlığın BİMER e yaz. ilgileniliyor ;)