Sikayetvar.Com Kapatıldı !
-
cihanaa bunu yazdı
bozuk sigarayı şikayet ettım bana bi paket yolladılar. Şikayet var olmasa jtb ye nasıl ulaşicam. 4 gün geciken kargoyu aradım tatmın olmadım hiç şikayet vara yazında peşimde onlar koştu çok yararlı oldu
şimdi ben bi dümen yapıp sigaraların bazılarının içini boşaltsam hasar versem, sonrada bu ne biçim paket hamınıza koyim diye yazsam siteye, bana da bi karton falan gönderirlermi acaba
-
kapıya bir adam geliyo hatalı sigarayı alıyo 1 paket bırakıyo teşekkür edip gidiyo bende 1 karton sanıyodum ama hoş bi cümle kurdular paketinizden bir sigara aldığımız için 1 paket veriyoruz.
Delikanlının son sigarasını içersen bir paket borçlanırsın hesabı -
EnableTurk bunu yazdı
koskoca adam yalan mı söylüyo, girmmiyo işte
ne diye tribe giriyon. giriyo. biz mi yalan söylüyoz amk.
-
çok iyi olmuş....
zaten bankalara çalşıyor :D millete değil -
kullanmasını bilene yararlı bir hizmet
kullanmayan için ise bırakın parayı kırsınlar sizde yapın sizde kırın
-
biri interneti süründürmeme yaradı.
ilk defa karşılaşdığım markalar hakkında da izlenim kazanmamı sağlıyo
örn : bal deresi :D.
-
Çok sağlam reklam yaptı adamlar..
Neyse facebook adresinden resmi açıklama :
Türk Adaleti Şikayetvar'a "Pardon" Dedi
Bir internet sitesinin erişime kapatılması için ön görülen hiçbir unsura yer vermememize rağmen, haberimiz olmadan sitemizin başına gelenlerin filmleri aratmayacak nitelikte olması hukuk ve adalet sistemine karşı bizleri hayrete düşürse de, birkaç saatlik engellemenin ardından sitemize ulaşımda herhangi bir sorun kalmamıştır.
Bu kapama kararı öncesinde bizlere bir uyarı yapılması ya da çeşitli cezalar verilmesi bir adımken sitemezin habersiz kapatılması, internet dünyasının medya gibi algılanmadığının en önemli göstergesi olmuştur.
Mahkeme tarafından savunmamız alınmadan hakkımızda verilen Erişim Engelleme kararı itirazlarımız üzerine dün gün içerisinde kaldırılmıştır. Sitemize erişimde şu anda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sitemiz aleyhine açılan dava ile tüketicilerin temel haklarından olan şikayet hakkı engellenmeye çalışılmaktadır. Açılan bu gibi davalar doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir.
Bu vesile ile tüketiciden yana olan tavrımızın artarak devam edeceği hususunu saygılarımızla kamuoyu ile paylaşır, bizi yalnız bırakmayan siz destekçilerimize teşekkürü borç biliriz. -
http://www.sikayethaber.com/haber/turk-adaleti-sikayetvara-pardon-dedi/4135
amk götleri kalktı
-
şimdi olay anlattıkları gibiyse aynı şey sana yapılsa götün mü kalkacak arkadaşım nasıl bi yapınız var ya biraz mantıklı olun
şu cevap olayı bilen biri anlatabilirmi yapılan şikayetlere her bir şikayet için yazılacak cevaba para mı alıyo firmalardan bu site
-
darkness_izmir bunu yazdı
biri interneti süründürmeme yaradı.
ilk defa karşılaşdığım markalar hakkında da izlenim kazanmamı sağlıyo
örn : bal deresi :D.
markalar hakkında nasıl izlenim kazanıyosun hocam o sitede bi tane olum yorum yokki hep şikayetler var mesela ttnet binlerce insan şikayetçi ama milyonlarcası kullanıyo nasıl olacak