Sıkıntı + Uykusuzluk
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
TheColtfire bunu yazdı:
hocam hatırlatırım bu sitede müslümanlar var.
-----------------------------senin inancın kendine . bu kadar müslümana hakaret edercesine bu resmi yayınlaman büyük bir saçmalık.
Engel'inde bir sınav .. internette okudugun 2 makale yada sağdan soldan imrenmelerin seni inancından vazgeçirmişse sana tek söylenecek laf "özentisin" 'den baska birşey değildir.
Umarım hidayete erersin..
-
MMB bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------kesinkle katılıorum ben müslüman deilim ama inandığımız yaratan aynı we bu çok saygısızca bi paylaşım olmuş okurken midem bulanıo hangi dinden olursan ol ya da dinsizi ol ama saygın olduğu sürece saygı beklemeye hakkın wardır
-
MMB bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
Arkadaşlar tartışmanız yersiz bence.Resmin ortasındaki kocaman dinazor'a dikkat edin lütfen.Burda tanrıya inananlara değil, inanmayanlara yani ataistlere gönderme yapılmış.Ama evet yinede hoş bir resim değil.Tabi arkadaşın konusunu piç edecek kadar da önemli değil.Alacakaranlık bombaymış (:
-
Lan ben müslümanım elhamdülillahta ben de mi var sorun ? "saygısızlık" diye nitelenen karikatür en komik olanıydı bence ellerine sağlık hocam :)
Ne oldu şimdi dinden mi çıktım ? adam başlıkta zaten belirtmiş sıkıntı + uykusuzluk diye sizinki aynen Sipmsonslarda Hommer'ın türkler için barbar demesine kızıp galyana gelmeye benziyor.Madem herşeye saygı duyulmak zorunda şunada saygı duyarsınız umarım ama süper mantıksız ve anlayışsız şekilde düşünüyorsunuz.
Çünkü zaten hommer dizidede dalga geçilen bir karakter dizide hommer'ın türkler için barbar demesiyle hommer'a değil türklere,burada da ilgili karikatürde Allah'ı böyle düşünenlere değil,Allah ve O'na inanlara hakaret edildiğini anlıyor,bu yargıya varıyorsanız zaten bu yazdıklarımda boşadır ziyanı yok zaten ben sadece kendi düşüncemi ifade etmek için yazmıştım böyle zihniyetlerin bunu anlamasını düşünmüyorum..Ama bence siz anlamasanızda "düşünün" belki "böylece" anlayabilirsiniz altı çizilen manâ'yı,ve evet kesinlikle konuyu piç edecek kadar önemli de değil ama bazı konular vardır nice düşünce akımlarına ev sahipliği yapmıştır nasıl ki bunu saygısızlık,hakaret olarak algılayanlar neden öyle algıladıklarını yazma gereği duyuyorsa ben de "bence" onların bu görüşlerinin neden hiç bir makul yanı olmadığını yazma gereği duydum..
with all my respect,esen kalın. -
JaiLStyLe bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------senin inancın kendine . bu kadar müslümana hakaret edercesine bu resmi yayınlaman büyük bir saçmalık.
Engel'inde bir sınav .. internette okudugun 2 makale yada sağdan soldan imrenmelerin seni inancından vazgeçirmişse sana tek söylenecek laf "özentisin" 'den baska birşey değildir.
Umarım hidayete erersin..
-----------------------------saçmalıyorsunuz
niye zorunuza gidiyo ki?
ben söylerdim niyesini ama şiddetli itiraz ederdiniz
muhabbet güzel olmuş devamını beklerim =P
-
Düşünce özgürlüğü ancak insanların değer yargıları ile pek oynamamak lazım.