folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Silah , Patlama Vb. Ses Efektleri ?

Silah , Patlama Vb. Ses Efektleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca varya atışlarda ahh dedim elimde bi ses kayıt edici olacakki :))

ses efektlerinden yararlandığım yer benim sounddogs

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

fl studio da yanılmıyorsam morphine eklentisindeydi istediğin sesi ordan bulursun hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

DrKeworks bunu yazdı:

gir counter strike nin içine sound adlı klasörü al komple. Sende yoksa git bi internet cafeden al

gercekci demiş hacı... cs sesleri ne kadar gercekci ? :))

bende vardı ama bağdayım suan masaüstü merkezdeki evde... ne zaman gidersem upload ederim nete 

Yani bence silah sesleri filan süper bildiğin silah sesi yani? :D  Hatta internette cs nin patlama efektleri diye bi sürümü var o tam gerçekçi  :D Tam senlik derim

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

gir counter strike nin içine sound adlı klasörü al komple. Sende yoksa git bi internet cafeden al

bende vardı ama bağdayım suan masaüstü merkezdeki evde... ne zaman gidersem upload ederim nete 

Yani bence silah sesleri filan süper bildiğin silah sesi yani? :D  Hatta internette cs nin patlama efektleri diye bi sürümü var o tam gerçekçi  :D Tam senlik derim

hacı arkadas belliki film yapacak. bunun içinde filmlerdeki silah sesleri lazım.  o dediğin gercekci olabilir ama filmlerdeki kadar gercekci değil baktım ben :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

hacı arkadas belliki film yapacak. bunun içinde filmlerdeki silah sesleri lazım.  o dediğin gercekci olabilir ama filmlerdeki kadar gercekci değil baktım ben :))

hocam film yapacaksa silah seslerini kullanabilirde diğer sesleri kendisi kaydetmesi şart o zaman :S

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Counter-Strike: Source'nin seslerini al onlar gerçekçi :D

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Film yapıcağımızı duymayan kaldımı ki :/ ilk filmde sadece silah sesi yeterli patlama gibi sesleri ilerdeki projeler için arıyorum

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

Film yapıcağımızı duymayan kaldımı ki :/ ilk filmde sadece silah sesi yeterli patlama gibi sesleri ilerdeki projeler için arıyorum

hacı ben şiddetli bir çatışma sahnesi çekeceğim. eve baskın sahnesi.. bazı fikirlerim var ama bi hayal et hangi teknikleri kullanabilirim essential 2 deki materyaller yetermi bildiğin baska yardımcı efektler varmı kan ateş silah felan. bide 3 boyutlu ateş atme şeysi felan vardı bulamadım :S buldugun sesleri benlede paylaş bende film yapacağım. özellikle aksiyon sahnelei için patlama silah roket şarjör cam kırılması sesi duvar yıkılması sesi felan nerden bulurum acep. sadece silah sesleri var bende...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

bigpower bunu yazdı:

hacı ben şiddetli bir çatışma sahnesi çekeceğim. eve baskın sahnesi.. bazı fikirlerim var ama bi hayal et hangi teknikleri kullanabilirim essential 2 deki materyaller yetermi bildiğin baska yardımcı efektler varmı kan ateş silah felan. bide 3 boyutlu ateş atme şeysi felan vardı bulamadım :S buldugun sesleri benlede paylaş bende film yapacağım. özellikle aksiyon sahnelei için patlama silah roket şarjör cam kırılması sesi duvar yıkılması sesi felan nerden bulurum acep. sadece silah sesleri var bende...

Hocam silah efektleri  muzzle plug kullan hemde 3d hemde hangi silahta kullanıcaksan seçiyosun ona göre ayarlıyo kendini , zaten filmlerde kullanılanda o. Patlama sahneleri için 3D modelleme yapmamız lazım patlama efekti yoksa tek bi açıdan yapabiliriz patlamaları. Ses efekti şuan elimde hi yok 80 Gblik bi ses arşivi vardı elimde ama biçimlendirdim format atarken gitti o seslerde buldummu atarım sana sesleri ayrıca hocam elindeki sesleri uplayabilirmisin?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 6056 Toplam Mesaj: 20